Adevăratul motiv al reuniunii Spice Girls: problemele financiare. Detalii din culisele trupei marcate de scandaluri şi gelozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce trupa britanică Spice Girls a anunţat oficial că se va reuni pentru un turneu în 2019, fără Victoria Beckham, presa internaţională speculează faptul că adevăratul motiv al noului proiect ar fi strict câştigurile financiare, având în vedere că mai multe membre au probleme cu banii.

Trupa pop britanică Spice Girls, din componenţa căreia au făcut parte Melanie Brown (43 de ani), Melanie Chisholm (44 de ani), Geri Horner (46 de ani), Emma Bunton (42 de ani) şi Victoria Beckham (44 de ani), se reuneşte. 

Anul viitor trupa va susţine un turneu în Regatul Unit, însă Victoria Beckham va fi marea absentă. După numeroase negocieri, cele patru membre ale fostei trupe nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu soţia lui David Beckham.  

Zvonurile despre o reunire au tot apărut în presă încă din anul 2016, care a marcat 20 de ani de la debutul Spice Girls, fără însă să se concretizeze ceva. 

Victoria Beckham a dat de înţeles de mai multe ori că nu are talent muzical şi a declarat că preferă să se concentreze pe brandul ei de modă, care i-ar oferit mai mult succes decât ar fi avut în postura de cântăreaţă. „Să fiu în Spice Girls a fost o parte extrem de importantă a vieţii mele şi le transmit fetelor mele multă dragoste şi le doresc distracţie pe măsură pe parcursul turneului. Ştiu că vor face un spectacol uimitor, iar fanii fantastici din trecut şi din prezent vor avea parte de momente minunate“, a declarat Victoria potrivit Daily Mail.

image

Banii, adevăratul motiv al reuniunii 

După anunţul oficial al reuniunii formaţiei, fără Victoria Beckham, au existat speculaţii cu privire la adevăratul motiv pentru care trupa se reîntregeşte pentru turneul din 2019. Astfel, scrie Daily Mail, acest motiv ar fi strict de ordin financiar, având în vedere că unele dintre membrele trupei au probleme cu banii. În urma contractului, fiecare dintre cele patru cântăreţe va primi aproximativ 10 milioane de lire sterline. 

Spre exemplu, Mel B a ajuns la sapă de lemn după ce a reuşit să îşi cheltuie averea estimată la 38 de milioane de lire sterline (43 de milioane de euro) pe o serie de lucruri extravagante şi extrem de scumpe. Între bunurile achiziţionate de vedetă se numără o maşină blindată de 200.000 de lire sterline, o insulă în valoare de un milion de lire sterline şi trei cascade pentru propria piscină. În urma acestor achiziţii, Mel B a ajuns să rămână în cont cu „doar 961 de lire sterline“, după cum notează presa britanică.

Problemele financiare ale vedetei au ieşit la iveală după ce s-a prezentat la procesul pe care îl are cu fostul ei soţ, Stephen Belafonte. „Această căsătorie a consumat toate veniturile obţinute de domnişoara Brown în urma carierei de la Spice Girls“, a declarat avocatul vedetei. De altfel, în proces, fostul soţ al artistei cere sprijin financiar în valoare de 154.000 de lire sterline şi pretinde că Mel B câştigă între „220.000 şi 250.000 de dolari pe lună“ după ce a semnat un contract de 1,5 milioane de dolari pentru emisiunea „Got Talent“.

Mel B are trei fete cu trei bărbaţi. Phoenix ( 19 ani) cu primul ei soţ, Jimmy Gulzar; Angel  (11 ani) cu Eddie Murphy; Madison (7 ani) cu cel de-al doilea soţ, Belafonte.

Emma Bunton lucrează ca DJ şi ar avea o avere de 21 de miliaone de lire sterline. Are doi băieţi, alături de logodnicul ei, Jade Jones, Tate (11 ani) şi Beau (7 ani), şi locuiesc în nordul Londrei. 

Mel C are o avere estimată la 27 de milioane de lire sterline şi a avut succes ca artist solo după destrămarea Spice Girls. Are o fată, în vârstă de nouă ani, cu Thomas Starr. 

Geri a scris cărţi pentru copii şi a prezentat o emisiune de talente la BBC. Are o avere de 30 de milioane de lire sterline. Are doi copii, o fată de 12 ani cu fostul iubit, scenaristul Sacha Gervasi, şi un băiat de 22 de ani, alături de soţul ei, Christian Horner.

Singura care are o avere considerabil mai mare decât cele patru membre Spice Girls şi care nu ar avea nevoie de un venit suplimentar este Victoria Beckham, care are în cont 240 de milioane de lire sterline, deşi imperiul ei de modă, lansat în 2008, continuă să aibă pierderi mari. 

„Îmi place mai mult ce fac acum. A fost fantastic atunci când am făcut parte din Spice Girls, dar nu voi mai fi niciodată cântăreaţă, fiindcă asta nu a fost pasiunea mea“, a spus Victoria. De altfel, ea a recunoscut în 2016 că producătorii concertelor grupului Spice Girls obişnuiau să îi oprească în mod frecvent microfonul în timpul show-urilor.

Trupa Spice Girls, marcată de certuri şi gelozii

Cele cinci membre din grupul iniţial cântau odinioară că „prietenia nu are sfârşit“. În cazul lor, însă, relaţia a fost marcată de certuri şi gelozii, potrivit Daily Mail. Tabloidul britanic scrie că, potrivit unei surse, au existat mai multe neînţelegeri între Mel B, Mel C, Emma Bunton, pe de o parte, şi Geri Horner, Victoria Beckham şi fostul manager, Simon Fuller (58 de ani), pe de altă parte. Se pare că disputele s-au înteţit între ele după ce Victoria şi Fuller au refuzat să participe la noul turneu. Victoria Beckham a pozat în costumaţii inspirate din Spice Girls în „Vogue“ la începutul verii, ceea ce „enervat-o“ pe Mel B, care i-a scris o scrisoare de patru pagini fostei colege de trupă. 

În aprilie 2016, Mel C le-a enervat pe fostele colege spunând că ea nu a vrut să facă niciodată parte din această trupă. În iulie, anul trecut, când s-a anunţat că trei membre Spice Girls pun la cale un concert care să aibă loc în Hyde Park, Mel C şi Victoria Beckham au ameninţat că vor apela la justiţie pentru a împiedica reunirea.

În plus, Mel B s-a deghizat în Victoria Beckham la petrecerea de Halloween de anul acesta, ţinând în mână un banner cu: „Nu, nu plec în turneu“. Ea a fost prezentă alături de partenerul ei, stilistul Gary Madatyan, care l-a imitat pe David Beckham, având mesajul: „Te rog, te rog, te rog fă-o pentru fanii Spice Girls“. În plus, Mel B a recunoscut că ea şi Victoria au o relaţie bazată pe „dragoste şi ură“. 

image

Mel B şi Victoria s-au certat cel mai rău în urma reunirii trupei din 2007. Timp de doi ani nici nu şi-au mai vorbit. Mel B a fost scandalizată de faptul că Victoria a refuzat să-i împrumute haine din colecţia ei de modă în timp ce încerca să-şi facă propriul reality show. Pe lângă scandalurile din trupă, single-ul realizat după reunirea din 2007, „Headlines“, a fost un eşec. S-au vândut numai 5.000 de discuri.

În plus, în turnee, fiecare membră a trupei avea propriul anturaj. Geri ura atmosfera şi politica internă din grup şi voia mereu să părăsească trupa. Avea certuri în special cu Victoria, din gelozie pentru că aceasta din urmă devenea tot mai faimoasă. 

Deşi cele cinci nu sunt în cele mai bune relaţii, ele speră totuşi ca Victoria să li se alăture pe scenă cel puţin pentru o seară. O sursă a declarat că, deşi a luat decizia de a nu participa la reuniune, Victoria s-ar putea răzgândi ulterior. Alţi prieteni apropiaţi ai fashion designerului au declarat amuzaţi că „mai degrabă îngheaţă iadul decât ca Victoria să ajungă să poarte din nou acele încălţări cu platforme, pe scenă“. 

Grupul pop creat prin casting în 1994 a cunoscut succesul internaţional de la primul single, „Wannabe“. Potrivit News.ro, cele cinci membre ale grupului s-au despărţit în 2000 şi s-au reunit pentru un turneu live în perioada 2007-2008 şi pentru ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi cu ocazia lansării comediei muzicale „Viva Forever!“.

MuzicăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite