Zece filme mult mai sexy decât „Fifty Shades of Grey“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii Sharon Stone şi Michael Douglas, într-o scenă din filmul „Basic Instinct“ FOTO cineplex
Actorii Sharon Stone şi Michael Douglas, într-o scenă din filmul „Basic Instinct“ FOTO cineplex

Pentru cei pe care chimia dintre actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, protagoniştii dramei erotice „Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey“, i-a plictisit în loc să-i incite, am întocmit o lista cu filme mult mai sexy decât acesta.

De la comedii romantice („Pretty Woman/ Frumuşica“ şi „Love and Other Drugs/ Dragoste şi alte dependenţe“) şi filme de dragoste clasice („Titanic“ şi „The Notebook/ Jurnalul“) până la drame („Unfaithful/ Infidela“ şi „Ghost/ Fantoma mea iubită“), VH1 a întocmit o lista a filmelor mult mai sexy decât controversatul „Fifty Shades of Grey“, dar şi a celor mai „fierbinţi“ scene.

9 1/2 Weeks/ 9 săptămâni şi jumătate“ (1986)

Un dealer de artă (Kim Basinger) şi un comerciant de pe Wall Street (Mickey Rourke) au o relaţie extrem de intensă şi senzuală, care se transformă într-un coşmar plin de fantezie şi dominaţie.

Cea mai sexy scenă: Când Rourke o seduce pe Basinger cu ajutorul a tot ceea ce găseşte în frigider, în timp ce ea este întinsă pe podeaua din bucătărie, iar chimia dintre cei doi este de nedescris.

Pretty Woman/ Frumuşica“ (1990)

„Pretty Woman“, un simbol al cinematografiei romantice, spune povestea unui om de afaceri (Richard Gere) care se îndrăgosteşte de o femeie de moravuri uşoare (Julia Roberts).

Cea mai sexy scenă: Când cei doi fac sex pe un pian, în barul unui hotel.

Ghost/ Fantoma mea iubită“ (1990)

Un bancher (Patrick Swayze) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui (Demi Moore) până în momentul în care este ucis. Acesta face echipă cu un medium (Whoopi Goldberg) pentru a afla adevărul din spatele morţii lui şi pentru a o salva pe iubita lui.

Cea mai sexy scenă: Cea în care Moore face piese din ceramică şi este distrasă de Swayze în cea mai pasională partidă de dragoste. Pe muzică bună, evident.

Basic Instinct/ Instinct primar“ (1992)

Un detectiv (Michael Douglas), de la poliţia din San Francisco, investighează moartea unei foste vedete rock şi descoperă că a fost înjunghiat de 31 de ori de o femeie cu care întreţinuse relaţii sexuale. Scena în care Sharon Stone fumează şi încearcă să seducă poliţiştii, în timp ce este interogată, este una dintre cele mai senzuale, dar şi partida de sex dintre ea şi detectiv este una pe măsură.  

Titanic“ (1997)

Fără îndoială, „Titanic“, regizat de James Cameron, este unul dintre cele mai populare filme romantice ale tuturor timpurilor. O poveste de dragoste, îmbinată cu scene de acţiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line şi, în acelaşi timp, cel mai mare obiect în mişcare care fusese vreodată construit. Povestea se concentrează în jurul unei adolescente aristocrate, Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), o americană de 17 ani, sufocată de limitările şi aşteptările societăţii eduardiene, care se îndrăgosteşte de tânărul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), un artist şi un spirit liber.

Cea mai sexy scenă: Cei doi îndrăgostiţi se furişează în depozitul vaporului şi fac dragoste pe bancheta din spate a unei maşini.

Out of Sight/ Pasiune periculoasă“ (1998)

Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de bănci foarte sexy, iar Karen Sisco (Jennifer Lopez) este un şerif federal la fel de sexy, care îi dă planurile peste cap acestuia.

Cea mai sexy scenă: Flirtul din camera de hotel, dar şi partida de sex de după.

„Unfaithful/ Infidela“ (2002)

Chiar dacă e greu să-ţi imaginezi cum o soţie e capabilă să înşele atunci când este căsătorită cu Richard Gere, actriţa Diane Lane face exact acest lucru în „Unfaithful“, când începe o aventură toridă cu un librar francez extrem de sexy, interpretat de Olivier Martinez. Aşa cum era de aşteptat, romanţa lor are consecinţe grave.

Cea mai sexy scenă: Ei bine, astfel de momente sunt nenumărate. Întâlnirea intensă din subsol, partida de sex din baia unui restaurant sau pasiunea dezlănţuită pe un hol. Toate sunt la fel de bune.

The Notebook/ Jurnalul“ (2004)

Povestea de dragoste dintre Noah Calhoun (Ryan Gosling) şi Allie Hamiltion (Rachel McAdams) începe într-o seară de carnaval, moment în care cei doi se îndrăgostesc nebuneşte. Din acel moment, părinţii fetei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, astfel că hotărăsc să se mute cât mai departe de el.

   

Cea mai sexy scenă: Sărutul lung şi pasional din ploaie.

Mr. & Mrs. Smith/ Domnul şi doamna Smith“ (2005)

Un cuplu de tineri căsătoriţi (Angelina Jolie şi Brad Pitt) află că, în realitate, sunt asasini antrenaţi şi li s-a dat misiunea de a se ucide unul pe celălalt.

Cea mai sexy scenă: Actorii au dus la rang de artă scena de sex şi luptă.

Love and Other Drugs/ Dragoste şi alte dependenţe“ (2010)

Un agent de vânzări farmaceutice atrăgător şi obraznic (Jake Gyllenhaal) începe o relaţie pasională cu o artistă rebelă (Anne Hathaway), care este diagnosticată cu Parkinson.

Cea mai sexy scenă: Chiar dacă protagoniştii se dezbracă de foarte multe ori, cel mai intens moment este cel în care, după prima cafea băută împreună, practic îşi smulg hainele unul altuia.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri