Zece actori care s-au bătut pe platourile de filmare: motivele pentru care şi-au pierdut cumpătul staruri precum George Clooney şi Tom Cruise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă avem impresia că între actorii care joacă împreună într-un film s-au legat cele mai straşnice prietenii, de multe ori realitatea vă poate surprinde. Este şi cazul unor nume precum Jamie Foxx, Tom Hardy şi Tom Cruise, care nu s-au putut stăpâni şi au transformat un gest sau o discuţie în contradictoriu într-o adevărată bătaie.

Deşi actorii sunt plătiţi pentru a fi convingători pe marile ecrane, iar în afara lor lasă impresia că filmările au fost extraordinar de distractive, când camerele se opresc situaţia se poate schimba radical, iar în unele cazuri actorii ajung să folosească pumnii şi picioarele chiar şi când nu filmează scene violente. Vă prezentăm în continuare cinci situaţii în care furia a câştigat în faţa raţiunii, potrivit site-ului moviepilot.com

LL Cool J vs. Jamie Foxx – „Any Given Sunday“

    

LL Cool J şi Jamie Foxx au interpretat doi jucători de fotbal american, care activau în echipe adverse, în drama „Any Given Sunday“, lansată în anul 1999. Cool J a fost atât de fascinat de personajul jucat încât lua personal orice lucru pe care îl spunea sau îl făcea Foxx, iar la un moment dat l-a împins pe acesta din urmă, trântindu-l peste camera de filmat. Nici Foxx nu s-a putut abţine, iar cei doi actori au început să se bată, membrii echipei de filmare fiind nevoiţi să intervină pentru a-i despărţi. După o serie de înţepături reciproce, Cool J făcând referire la colegul lui de platou într-o melodie, iar Foxx ironizându-l într-un show de stand-up comedy, cei doi au devenit buni prieteni în anul 2006. 

image

FOTO cinemagia.ro 

Tom Cruise vs. Rob Lowe  – „The Outsiders“

În filmul care le-a lansat carierele amândurora, „The Outsiders“, în timp ce repetau o scenă de luptă, Lowe l-a lovit din greşeală pe Cruise, însă acesta din urmă a ripostat, ajungându-se la o bătaie în toată regula. În cele din urmă, actorii au fost liniştiţi de colegi şi au făcut pace. 

image

FOTO moviepilot.com

Shia LaBeouf vs. Tom Hardy – „Lawless“

 

Atât Tom Hardy, cât şi Shia LaBeouf sunt cunoscuţi pentru abordarea extrem de profundă a rolurilor pe care le primesc, aşa că nu a fost o surpriză pentru nimeni comportamentul pe care îl aveau pe platourile de filmare, având în vedere că jucau rolul unor fraţi ce aveau o relaţie tensionată. Ceea ce a fost de-a dreptul şocant a fost faptul că LaBeouf, care simţea în mod constant că este neglijat în favoarea partenerului său, l-a lovit peste ceafă pe Hary, lăsându-l inconştient.

image

FOTO moviepilot.com

George Clooney vs. David O'Russell – „Three Kings“

Probabil unul dintre cele mai cunoscute conflicte dintre un actor şi un regizor i-a avut protagonişti pe George Clooney şi David O'Russell, cei doi refuzând să mai lucreze împreună de la incidentul petrecut la filmările Three Kings. Clooney i-a scris lui O'Russell pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modul în care îşi tratează echipă, precizând că i se pare absolut respingător. Mărturisirea lui Clooney se pare că a avut efect, cel puţin o perioadă, însă la un moment dat când Clooney nu reuşea să-şi imobilizeze partenerul, O'Russell a intervenit, l-a trântit pe celălalt actor la pământ şi a început să-l lovească în mod brutal. Clooney a intervenit, însă O'Russell era atât de nervos încât l-a atacat şi pe el. 

image

FOTO moviepilot.com

Lucy Liu vs. Bill Murray – „Charlie's Angels“

Deşi Bill Murray este unul dintre cei mai iubiţi actori, temperamentul său este atât de violent, încât colegii l-au poreclit „The Murricane“. 

Cu siguranţă mulţi fani s-au întrebat de ce Bill Murray nu a mai fost prezent în continuarea peliculei „Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels“. Ei bine, se pare că a existat o „adevărată explozie“ între el şi Lucy Liu. Actorul s-ar fi oprit în mijlocul unei scene cu Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Lucy Liu şi, arătând spre fiecare, în ordine, a spus: „Înţeleg de ce eşti aici. Tu ai talent. Dar ce mama naibii cauţi tu aici? Tu nu poţi juca“. 

Liu nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns atitudinii furioase a partenerului de filmări cu pumnii. Acest incident i-a forţat pe membrii echipei de filmare să intervină, dar asta nu i-a oprit pe cei doi artişti să continue lupta, folosind de această dată jignirile pe post de arme, Liu ţipând la Murray şi jignindu-l timp de 25 de minute.  Ulterior, Murray nu a mai acceptat să joace alături de Liu, motiv pentru care a fost înlocuit de Bernie Mac în continuarea „Îngerii lui Charlie: În goana mare/ Charlie’s Angeles: Full Throttle“.

image

FOTO cinemagia.ro

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite