VIDEO Sandra Bullock şi Melissa McCarthy i-au bătut pe Jamie Foxx şi Channing Tatum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Bullock şi Melissa McCarthy, într-o scenă din pelicula „The Heat - Captură la dublu” FOTO Odeon Film
Sandra Bullock şi Melissa McCarthy, într-o scenă din pelicula „The Heat - Captură la dublu” FOTO Odeon Film

Box office-ul american arată ca un câmp de luptă, după acest week-end. “Universitatea Monştrilor” a rămas pe locul 1, cu încasări de 46,2 milioane de dolari.

Universitatea Monştrilor", desenul animat de la Disney/Pixar e campion de box office şi în această săptămână. Surpriza apare pe locul 2. Comedia The Heat - Captură la dublu”, cu Sandra Bullock şi Melissa McCarthy în rolul unor poliţiste, a adunat 40 de milioane dolari în trei zile şi a recuperat bugetul de productie, de 43 de milioane. Filmul va avea premiera în România la mijlocul lunii iulie.

Cuplul de poliţiste bătăuşe a depăşit cu mult cuplul Jamie Foxx-Channing Tatum, care au avut şi ei premiera cu White House Down-Alertă de gradul zero”, un blockbuster care a costat 150 de milioane de dolari. Acţiunea e foarte asemănătoare cu a altui film, care încă e în cinematografe,  “Olympus Has Fallen - Cod roşu la Casa Albă”, cu Aaron Eckhart şi Gerard Butler, care şi-a depăşit cu greu cheltuielile de producţie.

Producătorul Sony nu se aştepta ca o comedie traznită cu două femei să depăsească un film de acţiune cu doi super-actori, regizat de un expert ca Roland Emmerich.

White House Down” se află chiar pe locul 4, cu 25 de milioane dolari, iar pe locul 3 se ţine bine World War Z- Ziua Z Apocalipsa” al lui Brad Pitt, cu 30 de milioane de dolari. 

Man of Steel:Eroul” a rămas în primele 5 locuri, cu 21 de milioane încasări de week-end, dar, în toată lumea, încasările au depăşit o jumătate de miliard de dolari.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite