VIDEO Meryl Streep şi Tommy Lee Jones vorbesc despre sex şi căsnicie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meryl Streep şi Tommy Lee Jones - FOTO: hopesprings-movie.com
Meryl Streep şi Tommy Lee Jones - FOTO: hopesprings-movie.com

Actriţa vorbeşte despre cea mai recentă producţie a sa, filmul „Hope Springs“, care prezintă povestea lui Kay (Meryl Streep) şi a lui Arnold (Tommy Lee Jones), un cuplu căsătorit de 30 de ani, cu o relaţie şifonată de rutină şi de trecerea timpului.

„E un sejur“, a declarat Meryl Streep la o conferinţă de presă din New York. „Asta e povestea: o uşă se deschide. Nu e o hiperbolă, ci doar o schimbare într-o relaţie, precum un seism. Se adresează oamenilor, vorbeşte despre cele mai profunde dorinţe“, a adăugat ea.

În căutarea căsniciei pierdute, Kay apelează la un psiholog pentru terapie de cuplu. Tommy Lee îl interpretează pe Arnold, un tip sobru, care o critică pe Kay, dar un bărbat fidel valorilor familiale. Pe măsură ce-şi descoperă nemulţumirile, slăbiciunile şi dorinţele, Tommy se schimbă atât la nivel psihologic, cât şi fizic: de la un tip certăreţ devine un soţ sexy.

„Oamenii au impresia că scenele de sex sunt mai dificile decât cele la terapie, dar sincer, la terapeut este mai greu“, explică Streep. „O scenă intimă memorabilă dintr-un film este comică, reală, palpitantă, dar nu este atât de dificilă precum forţa emoţională necesară pentru a admite singurătatea. Asta a fost partea cea mai dificilă“, a adăugat actriţa. „Nu a fost nimic intimidant la scenele de sex“, a confirmat Tommy Jones.

Meryl Streep And Tommy Lee Jones

Filmul surprinde problemele unei căsnicii de lungă durată, dar şi ritmul vieţii domestice: Kay în timp ce mănâncă ouă la micul dejun, Arnold când citeşte ziarul sau scenele simbolice în care dorm în camere separate şi închid uşile de la dormitor. „Toţi ne luptăm cu aceleaşi lucruri la un moment dat, unele uşi rămân închise“, explică Streep.

Deşi este o dramă, pelicula nu are un final previzibil, iar mariajul este pu sub semnul întrebării pe tot parcursul firului narativ. „Hope Strings“ se va lansa în România pe 21 septembrie. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite