VIDEO Cele mai proaste filme din istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Nicole Parker o parodiază pe Amy Winehouse în filmul „Dezastre şi alte catastrofe“ FOTO Outnow.ch
Actriţa Nicole Parker o parodiază pe Amy Winehouse în filmul „Dezastre şi alte catastrofe“ FOTO Outnow.ch

Internetul abundă în topuri cu cele mai bune filme, cele mai bune replici, cele mai bune melodii de ascultat. Însă utilizatorii fideli ai site-ului IMDb.com au alcătuit o listă cu cele mai proaste filme ale tuturor timpurilor, iar starleta Paris Hilton joacă în două dintre ele.

1. „Dezastre şi alte catastrofe“ (2008)

Echipa care joacă în această peliculă (Carmen Electra, Nicole Parker, Valerie Wildman) a parodiat, de-a lungul timpului, alte pelicule celebre: „Scary Movie“, „Despre dragoste şi alte aiureli“ şi „300“. În „Dezastre şi alte catastrofe“, aventurile unor tineri care ajung, peste noapte, în mijlocul unor dezastre şi evenimente catastrofale, nu i-au impresionat pe spectatori, care au votat această peliculă drept una dintre cele mai proaste din istorie.

2. „O prietenie de pomină“ (2008)

Nate se mută în Los Angeles pentru a o găsi pe Cristabel (Paris Hilton), femeia de care este îndrăgostit încă din copilărie, dar atunci când o găseşte, descoperă că pentru a o cuceri trebuie să treacă de un obstacol: June, prietena din copilărie, de care fugeau toţi pentru că era foarte urâtă. Cu toate acestea, după ce Nate ajunge să o cunoască mai bine pe June, se îndrăgosteşte şi de aici situaţia se complică. În rolul preafrumoasei Cristabel joacă Paris Hilton, de aceea era cumva de aşteptat ca şi acest film să fie considerat prost.

3. „Superbabies: Baby Geniuses 2“ (2004)

Un grup de bebeluşi foarte inteligenţi şi vorbitori se trezesc în mijlocul unui experiment condus de un mogul ce vrea să descifreze codul gângăritului copiilor, pentru a afla ce vorbesc acestia. De aici porneşte o întreagă cursă contra cronometru pentru a salva bebeluşii de pretutindeni.

4. „Manos: The Hands of Fate“ (1966)

O familie găseşte o ascunzătoare sub pământ, care aparţine unui grup ce îl venerează pe diavol. Şeful sectei este temutul Master, secundat de servitorul său, Torgo.

5. „O frăţie bună de tot!“ (2006)

La Universitatea South Beach, o frumoasă şefă a unei frăţii ia sub aripa sa protectoare un grup de boboace . Paris Hilton îşi face apariţia şi în această peliculă, în rolul preşedintei frăţiei. 

6. „Anne B. Real“ (2003)

„Anne B. Real“ este povestea unei tinere cântăreţe de rap care îşi găseşte inspiraţia citind jurnalul Annei Frank.

7. „Die Hard Dracula“ (1998)

Această peliculă este o adaptare modernă a legendei lui Dracula. Steven, un american arătos şi devastat de moartea iubitei, se plimbă prin Europa în căutarea fericirii.

8. „Birdemic: Shock and Terror“ (2010)

Un stol de vulturi îi atacă pe locuitorii unui oraş mic din SUA, iar în urmă rămân multe victime. Cauza exactă a atacului rămâne necunoscută, dar doi oameni se hotărăsc să riposteze. 

9. „Un chelner de pomină“ (1989)

Deşi din distrubuţia filmului fac parte nume sonore precum Adam Sandler şi Billy Bob Thornton, pelicula nu a avut mare succes. Un tânăr comediant acceptă o slujbă de mizerie pe un vas de croazieră, unde speră să-şi facă un nume în lumea comicilor.

10. „De la tine pentru mine“ (2003)

O chelneriţă din Texas şi un student din Pennsylvania se întâlnesc în timpul vacanţei de primăvară la Fort Lauderdale, Florida. Cei doi devin apropiaţi datorită pasiunii comune pentru muzică.

         

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite