VIDEO Actorul de origine română Sebastian Stan va juca în nouă filme inspirate din universul Marvel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul american de origine română Sebastian Stan FOTO AFP
Actorul american de origine română Sebastian Stan FOTO AFP

Actorul american de origine română Sebastian Stan a semnat un contract avantajos cu Marvel Studios, pentru a juca în nouă filme inspirate din universul benzilor desenate lansate de această companie.

Actorul de origine română a fost prezent la premiera filmului „Captain America: Războinicul iernii/Captain America: The Winter Soldier“, joi seară, la El Capitan Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Actorul în vârstă de 30 de ani, care interpretează personajul principal în acest film, a fost însoţit la eveniment de colegii săi de distribuţie: Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell şi Samuel L. Jackson.

Sebastian Stan a jucat şi în primul film din franciza „Captain America“, lansat în 2011, şi a dezvăluit pentru Newsarama că a semnat un contract pentru un total de nouă filme inspirate din universul Marvel.

Filmul „Captain America: Războinicul iernii“, din distribuţia căruia mai fac parte Scarlett Johansson şi Chris Evans, va avea premiera în România pe 4 aprilie.

Născut în 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine românǎ. El a părăsit România la vârsta de opt ani, alături de mama sa, de profesie pianistă, pentru a se muta la Viena şi ulterior la New York. În timpul şcolii a jucat în filme precum „Harvey“, „Cyrano de Bergerac“, „Little Shop of Horrors“, „Over Here“ şi „West Side Story“. A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎţii Rutgers, dar şi la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama „Kings“ şi Carter Baizen din „Gossip Girls“. A mai avut apariţii în filme precum „Conjuraţia tăcerii/ The Covenant“, „Educaţia lui Charlie Banks/The Education of Charlie Banks“, „Rachel se mărită/Rachel Getting Married“, „Lebăda neagră/ Black Swan“ şi „Căpitanul America: Primul Răzbunător“.

Recent, actorul de origine română s-a remarcat în miniseria TV „Political Animals“, în care a jucat alături de Ellen Burstyn şi Sigourney Weaver.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite