FOTO Actorul român Sebastian Stan s-a despărţit de Jennifer Morrison

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul român de la Hollywood Sebastian Stan s-a despărţit în mare secret, în urmă cu patru luni, de Jennifer Morrison, actriţă care a jucat în serialul „Dr. House“.

Sebastian Stan şi Jennifer Morrison s-au cunoscut în vara anului trecut, pe platourile de filmare ale serialului „Once Upon a Time“ şi, în numai câteva luni, au devenit un cuplu, însă cei doi au ştiut să-şi ţină relaţia departe de ochii presei, scrie protv.ro.

Discreţia celor doi a fost atât de mare, încât jurnaliştii de monden de peste Ocean au aflat abia acum de ruptura care ar fi avut loc în urmă cu patru luni, potrivit „US Weekly“. Între cei doi, pur şi simplu „s-au răcit relaţiile“, dar au rămas prieteni, a declarat o sursă din anturajul actorilor.

Sebastian Stan şi Jennifer Morrison (În stânga) FOTO Getty Images/Gulliver

Sebastian Stan şi Jennifer Morrison FOTO Getty Images/Gulliver

Aceasta nu este prima relaţie a actorului de origine română, el având în trecut o legătură cu o altă frumuseţe de la Hollywood, Leighton Meester, actriţa cunoscută pentru rolul din serialul „Gossip Girl“.

Leighton Meester şi Sebastian Stan FOTO Getty Images/Gulliver

 Leighton Meester şi Sebastian Stan FOTO Getty Images/Gulliver

Sebastian Stan (30 de ani) a jucat rolul Pălărierului Nebun în serialul fantasy „Once Unpon a Time“, cu o ultimă apariţie în sezonul al doilea, în octombrie 2012. În prezent, Sebastian se pregăteşte să apară în pelicula „Captain America: The Winter Soldier“, ce va avea premiera în 2014. El interpretează rolul lui Bucky Barnes sau Soldatul Iernii, un fost prieten al eroului principal transformat în adversarul său numărul unu.

„Am avut cinci luni la dispoziţie să mă pregătesc pentru rol. Am studiat despre Războiul Rece. M-am documentat despre istoria KGB-ului. M-am uitat la o grămadă de filme cu spioni şi documentare şi am învăţat cât mai multe lucruri despre perioada aceea, încercând să înţeleg ce s-a întâmplat atunci. Am studiat şi metodele KGB-iste şi am experimentat chiar şi tehnica spălării pe creier”, a declarat Stan. El a povestit în vară că prietenii din SUA l-au poreclit „Comunistul“, pentru că provenea dintr-o ţară comunistă. 

„M-am născut în România şi am crescut acolo până la vârsta de opt ani, când încă era o ţară comunistă. Prietenii mă tachinau din pricina originii mele şi mă porecliseră „Comunistul“, ceea ce e  amuzant pentru că la filmări a trebuit să port pe umăr o stea roşie”, a mai spus el. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite