VIDEO A fost lansat trailerul filmului biografic „Capone“, cu Tom Hardy în rol principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Hardy îl joacă pe Al Capone în „Capone“ FOTO IMDb
Tom Hardy îl joacă pe Al Capone în „Capone“ FOTO IMDb

Trailerul filmului biografic „Capone“, cu Tom Hardy în rol principal, a fost lansat miercuri de regizorul Josh Trank.

Tom Hardy îl întruchipează pe Al Capone, îmbătrânit şi bolnav în filmul „Capone“, al cărui trailer a fost lansat pe 15 aprilie. 

După zece ani în închisoare, Al Capone, în vârstă de 47 de ani, începe să sufere de demenţă şi să fie bântuit de trecutul său violent, se arată în sinopsisul oficial al filmului care a avut titlu de lucru „Fonzo“. 

Regizorul a lansat trailerul pe contul său de Twitter. Având în vedere că cinematografele din majoritatea ţărilor din lume sunt închise, filmul va fi lansat în fomat VOD pe 12 mai. Există însă planuri pentru o premieră în cinematografe în vara acestui an, scrie news.ro.

Din distribuţia lungmetrajului, care relatează povestea nespusă a ultimului capitol din viaţa lui Capone, fac parte Kyle MacLachlan, Linda Cardellini, Jack Lowden, Matt Dillon şi Neal Brennan.

Trank semnează şi scenariul, iar producători sunt Russell Ackerman, Lawrence Bender, Aaron L. Gilbert şi John Schoenfelder.

Al Capone a condus mafia din Chicago în anii 1920 şi a fost condamnat la închisoare pentru fraudă fiscală şi închis în 1932. 

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite