Un nou film din seria „Cronicile din Narnia“, în pregătire la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Cronicile din Narnia“ (în engleză „The Chronicles of Narnia“) este un
ciclu de şapte romane, scris de C. S. Lewis FOTO cinemagia.ro
„Cronicile din Narnia“ (în engleză „The Chronicles of Narnia“) este un ciclu de şapte romane, scris de C. S. Lewis FOTO cinemagia.ro

Un nou film din seria „Cronicile din Narnia“, intitulat „The Silver Chair“, se află în pregătire la Hollywood şi va fi produs de companiile Tristarşi Entertainment One, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Proiectul va fi realizat pe baza romanului omonim scris de C.S. Lewis, cu sprijinul The Mark Gordon Company şi The C.S. Lewis Company.

Mark Gordon, un producător de film în vârstă de 59 de ani, anunţase încă din luna ianuarie că intenţionează să dezvolte o nouă serie de filme care se inspiră din romanele fantasy scrise de C.S. Lewis.

„Cronicile din Narnia“ (în engleză „The Chronicles of Narnia“) este un ciclu de şapte romane, scris de C. S. Lewis. Tema principală este destinul unui tărâm numit Narnia, în care se intră iniţial printr-un şifonier.

În Narnia unele animale pot vorbi, deoarece acolo trăiesc făpturi mitologice, iar magia este un lucru obişnuit.

„Cronicile din Narnia - Leul, Vrăjitoarea şi Dulapul“ este filmul care a deschis franciza „Cronicile din Narnia“ în 2005. Au urmat peliculele „Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian“, în 2008, şi „Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi“, în 2010. Cele trei filme din această franciză au generat împreună încasări de peste 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite