Tom Hardy ar putea fi noul James Bond

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tom Hardy l-ar putea inlocui pe Daniel Craig in rolul agentului 007. Se pare că a fost ales pentru interpretarea personajului principal din seria James Bond, scrie presa britanică.

Tom Hardy l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în filmul James Bond, după cum scrie presa internaţională. Actorul, în vârstă de 43 de ani, este favoritul caselor de pariuri ca noul agent 007.

În ultimii ani au tot circulat zvonuri că Hardy îi va lua locul lui Craig după al cincilea şi ultimul său film, No Time To Die. Însă, conform „The Vulcan Reporter“, lui Hardy i s-a oferit rolul în iunie, după o audiţie de succes, deşi rezultatele cotelor de pariuri s-au redus la jumătate.

Aceeaşi sursă notează că producătorii plănuiseră să-l prezinte pe Tom Hardy ca al zecelea James Bond în noiembrie, lună în care ar  fi trebuit să fie lansat „No Time To Die“. Dar, din cauza pandemiei, publicaţia afirmă că anunţul va fi făcut la final de an sau la începutul anului 2021.

Actorul nu a ţinut secretă dorinţa de a fi următorul 007, - dar a refuzat anterior să vorbească despre rol.

Vânătoarea pentru un nou Bond a început în 2016, când Daniel, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că este „ over it” după ce a fost distribuit în rolul din „Casino Royale“.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite