„Ştrumpfii“ au debutat pe primul loc în box office-ul românesc: ce încasări a avut filmul de animaţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Ştrumpfii“ au la origine benzile desenate cu titlu omonim, create de desenatorul belgian Peyo, după care a fost făcută şi seria de desene animate în 1981, creată de Hanna-Barbera FOTO cinemagia.ro
„Ştrumpfii“ au la origine benzile desenate cu titlu omonim, create de desenatorul belgian Peyo, după care a fost făcută şi seria de desene animate în 1981, creată de Hanna-Barbera FOTO cinemagia.ro

Animaţia „Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, surclasând filmul „Ghost in the Shell“ cu Scarlett Johansson.

Animaţia „Ştrumpfii: Satul pierdut“regizată de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin şi Rainn Wilson şi-au împrumutat vocile a reuşit încă din weekend-ul de lansare să genereze încasări de 1.008.794 de lei şi să aducă la cinema 52.251 de spectatori, arată cinemagia.ro.

Strumpfiţa, Isteţul, Bleguţul şi Voinicul pleacă într-o călătorie palpitantă. Călăuziţi de o hartă vrajită, ei străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Drumul le este presărat cu întâmplări magice şi creaturi nemaivăzute, dar şi cu pericole. Cei patru prieteni albaştri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ştrumpfilor, notează Cinemagia.

Filmul „Ghost in the Shell“, o adaptare a animaţiei japoneze omonime lansate în 1995, a debutat pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 780.395 de lei, după ce a fost vizionat de 33.037 de spectatori. Scarlett Johansson interpretează rolul maiorului Motoko Kusanagi, a cărui misiune constă în distrugerea unei societăţi secrete care controlează spiritele.

Lungmetrajul „Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast“, regizat de Bill Condon, a coborât pe poziţia a treia în top, după ce a generat weekendul acesta încasări de 408.985 de lei. Cel mai recent remake live action al animaţiei „Frumoasa şi Bestia“, conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Din distribuţie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite