Smiley şi Bartoş i-au atras pe români în cinema: animaţia „Berzele“ a aterizat pe primul loc în box-office. Ce încasări au avut „Câinii“ lui Bogdan Mirică VIDEO

0
0
Smiley dă voce unui porumbel băgăcios în animaţia „Berzele“
Smiley dă voce unui porumbel băgăcios în animaţia „Berzele“

Animaţia „Berzele“, pentru care Smiley şi Pavel Bartoş şi-au împrumutat vocile, a cucerit românii, obţinând cele mai mari încasări în weekend-ul de debut.

Disponibilă şi în versiunea dublată unde s-a bucurat de participarea unor voci celebre precum Smiley, Pavel Bartoş, Lidia Buble, Mihai Chiţu şi Dorian Boguţă, animaţia „Berzele“ s-a clasat pe primul loc în preferinţele spectatorilor din România.

Cea mai recentă aventură animată marca Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group a avut încasări de 488.800 de lei şi un număr de 25,579 spectatori.

Berzele aduc bebeluşii la părinţi sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi, aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă. Disperat să livreze mica minune înainte să afle şeful de eroare, Junior pleacă într-o expediţie neautorizată alături de prietena sa Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria iniţiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ. 

„Berzele“, regizat de Nicholas Stoller şi Doug Sweetland, îi prezintă în distribuţia versiunii originale pe actorii Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jennifer Aniston, Jordan Peele şi Danny Trejo.

Pe de altă parte, „Câini“, regizat de Bogdan Mirică, a atras în cinema 15.500 de spectatori. Premiat la Cannes, TIFF şi Sarajevo şi nominalizat la European Discovery 2016, la Premiile Academiei Europene de Film, „Câini“ are o distribuţie impresionantă: Dragoş Bucur, Vlad Ivanov şi Gheorghe Visu, alături de Teodor Corban, Raluca Aprodu, Costel Caşcaval, Constantin Cojocaru, Emilian Oprea, Cătălin Paraschiv, Andrei Ciopec.  

Acţiunea filmului este plasată în apropierea graniţei cu Ucraina. Roman, un tânăr de la oraş, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moştenit de la bunicul său care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moşiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. O senzaţie generală de ameninţare pluteşte în aer.

Mai multe - Filme

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite