Sharon Stone va filma în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sharon Stone va filma la Studiourile Castel Film, alături de Andy GarciaFOTO: Mediafax
Sharon Stone va filma la Studiourile Castel Film, alături de Andy GarciaFOTO: Mediafax

Actriţa americană Sharon Stone va veni în România în luna august, pentru turnarea peliculei „What About Love“, o dramă hollywoodiană în regia lui Klaus Menzel, potrivit filmreporter.ro

Din distribuția filmului va face parte și Andy Garcia, care a mai filmat în Bucureşti în trecut. „Ei vor sta cam trei săptămâni aici, însă filmările durează mai mult, grosul va fi în România“, a declarat pentru Filmreporter.ro directorul Castel Film, Bogdan Moncea. Unele secvenţe vor fi filmate în Spania şi Franţa.

Celor douiă staruri li se alătură Kamaliya, una dintre cele mai populare vedete din Ucraina, şi actorii spanioli Miguel Ángel Muñoz, José Coronado García şi Marielle Jaffe.

Sharon Stone (54 de ani) va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul Statelor Unite în România, interpretat de Andy Garcia. Cei doi vor redescoperi ce înseamnă dragostea după ce fiica lor îşi filmează povestea de dragoste cu un tânăr într-o călătorie care porneşte din Spania şi ajunge în Europa de Est. Un accident tragic îi aduce în faţa imaginilor şi a propriului destin.

Filmările vor începe în august şi se vor încheia în septembrie, la studiourile Castel Film, în Bucureşti.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite