Scene provocatoare în noul trailer pentru „Fifty Shades Darker“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dakota Johnson, în rolul Anastasiei Steele FOTO Cinemagia
Dakota Johnson, în rolul Anastasiei Steele FOTO Cinemagia

„Fifty Shades Darker“, a doua parte a trilogiei erotice, are un nou trailer care abundă în scene pasionale de sex.

Al doilea clip de promovare al continuării „Fifty Shades of Grey“ este „generos“ în detalii despre ceea ce urmează să se întâmple şi mai ales în scene provocatoare. Tânăra Anastasia Steele (Dakota Johnson) şi miliardarul sadomasochist Christian Grey (Jamie Dornan) sunt surprinşi în numeroase ipostaze sexy în dormitor, în duş, în sala de fitness şi chiar într-un lift în prezenţa altor persoane. 

De asemenea, trailerul introduce elemente merite să sporească tensiunea, dar şi două noi personaje feminine, interpretate de Bella Heathcote şi Kim Basinger, care vor juca un rol important în poveste.

În primul trailer, lansat la jumătatea lunii septembrie, se face mai multă lumină în lumea întunecată a lui Christian, dezvăluindu-se principalul motiv pentru care este atras de sadomasochism. Acel prim video a fost vizionat de un număr impresionant de persoane în primele 24 de ore (114 milioane), reuşind să doboare recordul deţinut de trailer-ul filmului „Star Wars: Trezirea Forţei“ (112 milioane).

„Fifty Shades Darker“ va avea premiera mondială pe 10 februarie 2017 şi va fi urmat de „Fifty Shades Freed“, programat pentru lansare în februarie 2018.

„Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale Domnului Grey“ o prezintă  pe studentă la literatură Anastasia Steele (Dakota Johnson), care îl întâlneşte pe miliardarul Christian Grey (Jamie Dornan) pentru a-i lua un interviu, ca o favoare pentru colega ei de cameră. Inocenta şi naiva Ana este atrasă de misteriosul om de afaceri, un bărbat frumos, extrem de inteligent şi de indimidant, iar, la rândul lui, Christian nu poate rezista frumuseţii şi spiritului ei independent. Pe măsură ce relaţia celor doi evoluează, tânăra îi descoperă secretele lui Christian Grey şi îşi explorează, totodată, propriile dorinţe sexuale. 

În „Fifty Shades Darker“ se continuă povestea din primul capitol, însă Anastacia va trebui să lupte cu Leila Williams (Bella Heathcote) şi Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian, care încearcă să revină în viaţa lui şi să o înlăture pe Anastasia.

În ciuda recenziilor negative, „Fifty Shades of Grey“ a devenit imediat un succes de box office, având încasări de peste 570 de milioane de dolari la nivel mondial. Mai mult, lungmetrajul a primit cele mai multe trofee în cadrul galei Zmeura de Aur 2016, respectiv şase, inclusiv pentru Cel mai prost filmCel mai prost actor şi Cea mai proastă actriţă.

Şi romanele „Fifty Shades of Grey“ au devenit într-o perioadă scurtă un adevărat fenomen editorial, surclasând vânzările unor bestselleruri precum „Harry Potter“ şi „Codul lui Da Vinci“. Totodată, autoarea Erika Leonard James a ocupat, în 2013, locul fruntaş în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume.

Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vânzările au explodat. Volumele din trilogie au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza conţinutului lor considerat inacceptabil. Alţii vorbesc însă despre apariţia unui nou gen literar, „mummy porn“, destinat menajerelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite