Robert Redford, victima unei farse la început de an: Pe internet s-a anunţat moartea actorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Redford, victima unei farse online privind decesul său Foto Getty
Robert Redford, victima unei farse online privind decesul său Foto Getty

Actorul american Robert Redford, în vârstă de 79 de ani, a fost victima unei farse online privind decesul său, reprezentanta artistului precizând că acesta este în viaţă şi se simte bine, informează Reuters.

„Robert Redford este în viaţă şi se simte bine“, a declarat reprezentanta artistului, Cindi Berger, joi, catalogând ca fiind „o farsă bolnavă“ relatările apărute pe platforma de microblogging Twitter, potrivit cărora starul ar fi decedat. „Tocmai ce am vorbit cu el şi nu este nimic adevărat în zvonurile care au apărut “, a spus Cindi Berger. Aceasta a precizat că celebrul actorul era acasă şi se simţea bine atunci când au izbucnit zvonurile privind decesul său.

Twitter s-a umplut de mesaje de condoleanţe după ce pe această platformă au aparut zvonuri privind moartea actorului. Potrivit informaţiilor postate pe Twitter, Robert Redford ar fi murit pe un teren de golf, după ce ar fi căzut în Santa Monica dintr-o maşinuţă destinată transportului jucătorilor de golf pe un teren amenajat în acest sens.

Falsa informaţie ar fi fost promovată iniţial de Britain's Sky News, care în trecut ar mai fi transmis zvonuri despre decesul unor celebrităţi, care ulterior s-au dovedit a fi neadevărate.

Robert Redford este unul dintre cei mai mari actori ai anilor '60 - '70, iar unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel din „Butch Cassidy şi Sundance Kid“, film în care a jucat alături de Paul Newman. Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, printre care se numără clasicele „Cacealmaua/ The Sting“, (1973), „Marele Gatsby/ The Great Gatsby“ (1974), „Three Days of the Condor/ Cele trei zile ale condorului“ (1975), „All the President's Men/ Toţi oamenii preşedintelui“ (1976), „Out of Africa/ Departe de Africa“ (1985).  În 1981, lungmetrajul „Oameni obişnuiţi/ Ordinary People“ i-a adus două premii Oscar, inclusiv pentru regie.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite