Prima poză cu Jeremy Renner după ce a fost călcat de propriul plug de zăpadă. Mesajul transmis de Hawkeye din universul Marvel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul a postat un selfie de pe patul său de spital din Nevada, după accidentul pe care l-a suferit în timp ce curăța zăpada acasă. Jeremy Renner a suferit deja două operații. În fotografie, acesta este vizibil slăbit și are răni pe față.

Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Sunt prea afectat acum ca să scriu. Dar vă trimit tuturor dragostea mea”, a scris el pe Instagram.

Totodată, într-o conferință de presă de marți, citată de Reuters, șeriful din Washoe, Darin Balaam, a explicat cum s-a produs nenorocirea. Acesta a spus că Renner a fost lovit de un plug de zăpadă care a început să se deplaseze singur după ce l-a folosit pentru a-și scoate mașina din nămeți.  Actorul Jeremy Renner a suferit un traumatism toracic contondent și leziuni ortopedice”, ceea ce a impus efectuarea a două operații.  

Renner și-a folosit plugul care cântărea peste 6,5 tone pentru a scoate mașina din zăpadă. S-a dus să vorbească cu un membru al familiei când utilajul a început să se rostogolească. În clipa în care a încercat să-l oprească, Jeremy Renner a încercat să intre pe locul șoferului", a fost lovit”, a spus Balaam, citat de Reuters.

Jeremy Renner a suferit un accident în timp ce curăța zăpada FOTO Disney
Jeremy Renner a suferit un accident în timp ce curăța zăpada FOTO Disney

S-a aflat în stare critică

Actorul Jeremy Renner s-a aflat în ultimele zile în stare „critică, dar stabilă” în urma unui accident care a avut loc la locuința lui, în care a fost implicat un plug de zăpadă, informează NPR. El a fost transportat la spital cu un elicopter.  

Jeremy Renner are o locuință în zona Mount Rose-Ski Tahoe din statul Nevada, unde o furtună a provocat căderi mari de zăpadă pe 31 decembrie și a lăsat mii de oameni fără curent electric.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind: "Ninsoare din zona Lacului Tahoe nu este o glumă".

În 2017, actorul a dezvăluit că şi-a fracturat cotul drept şi încheietura mâinii stângi în timp ce filma pentru comedia "Tag".

Renner, în vârstă de 51 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru munca sa în filmul din 2008 „The Hurt Locker”, care a câștigat și Oscarul pentru cel mai bun film. A primit o nominalizare ca actor secundar pentru munca sa din „The Town” din 2010.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite