Povestea lui Suleyman Magnificul, unul dintre cei mai străluciţi conducători, ajunge pe marele ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“ s-a încheiat în Turcia pe 11 iunie, însă producătorii vor să realizeze şu un lungmetraj despre viaţa celui mai îndrăgit Sultan, scrie tvmania.ro.

Protagoniştii serialului  , Halit Ergenç, Selma Ergeç şi Meryem Uzerli, vor începe filmările în luna august, pelicula urmând să fie lansată în 2015. 

Chiar dacă Meryem Uzerli, actriţa care a interpretat-o pe Sultana Hurrem, a renunţat din motive personale la proiect, fiind înlocuită cu una dintre cele mai titrate actriţe din Turcia, Vahide Percin Gordum, producătorii au insistat ca ea să apară în adaptarea pe marile ecrane, după cum notează tvmania.ro.

Interpreta personajului Hurrem, soţia lui Suleyman, a fost găsită în timpul unui casting cu doar 10 zile înainte de filmare. Au căutat-o un an şi jumătate, perioadă în care s-a făcut casting în toate ţările balcanice şi în Europa, inclusiv în România. 

Condiţia era ca acest personaj să nu fie interpretat de o actriţă din Turcia, aceasta trebuia să aibă trăsături cât mai apropiate de cele ale adevăratei Hurrem, de origine ucraineană.

În România, ultimul episod din sezonul patru al serialului turcesc „Suleyman Magnificul“ a fost difuzat pe 13 iunie şi a plasat postul Kanal D în fruntea topului audienţelor. Serialul urmează să revină pe marile ecrane în toamnă, până atunci fiind înlocuit de un nou serial, „Dragoste la prima vedere“.

Serialul „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii“ este o călătorie în Orientul secolului al XVI-lea, când în fruntea Imperiului Otoman se afla Suleyman Magnificul, unul dintre cei mai străluciţi conducători şi strategi ai lumii. Poveştile din haremul sultanului, iubirea pentru o sclavă pe care a luat-o de soţie, intrigile politice, elementele de cultură şi civilizaţie ale perioadei otomane sunt câteva dintre ingredientele care au asigurat succesul serialului. 

Povestea celui mai iubit sultan al turcilor a fost deja difuzată în peste 40 de ţări. Totuşi, în ţara unde a fost creat, lansarea sa nu a fost lipsită de critici, mai ales că mândrul popor turc a făcut cunoştinţă cu un sultan cu slăbiciuni, care consuma alcool, care iubea cu pasiune şi nu se sfia să-şi bucure iubitele din harem şi care a făcut poate din acest motiv şi greşeli. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite