Personajele Greciei Antice vin în lumea noastră, în noua serie Disney+ „Percy Jackson și olimpienii” TRAILER

0
Publicat:

Disney+ a lansat trailerul oficial al serialului original „Percy Jackson și Olimpienii”. În această nouă adventură, Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Sava Jeffries) și Grover (Aryan Simhadri) sunt puși la încercare în misiunea lor de a restabili ordinea pe Muntele Olimp și de a salva lumea.

Semizeul Percy Jackson
Semizeul Percy Jackson

Serialul epic cuprinde opt episoade și debutează pe 20 decembrie pe Disney+ cu două episoade, urmate de câte un nou episoad în fiecare săptămână.

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Trecând de monștrii și de zei, el trebuie să călătorească prin America pentru a-i da înapoi fulgerul lui Zeus și a opri un război total. După ce și-a pierdut mama, Percy este găzduit în Camp Half-Blood, un sanctuar pentru copiii semizei. El trebuie să-și confrunte originile odată ce descoperă că și el este un semizeu și va porni în urmărirea inamicilor, în căutarea Lumii de dincolo. Cu ajutorul colegilor săi de căutare, Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va aduce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se încadreze într-o lume în care nu se simte că aparține, dacă își va revedea mama vreodată și dacă poate să afle vreodată care îi este destinul.

Creat de Rick Riordan și Jon Steinberg, Percy Jackson și Olimpienii este produs de Steinberg și Dan Shotz alături de Rick Riordan, Rebecca Riordan, Ellen Goldsmith-Vein de la The Gotham Group, Bert Salke, Jeremy Bell și D.J. Goldberg de la The Gotham Group, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström, Jet Wilkinson.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite