Noile date de lansare pentru filmele „The Batman“ şi „The Many Saints of Newark“, bazat pe serialul „The Sopranos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Warner Bros. a stabilit noi date de lansare pentru filmele „The Batman“, cu Robert Pattinson în rol principal, şi „The Many Saints of Newark“, bazat pe serialul „The Sopranos“, după ce premierele au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Filmele „The Batman“ şi „The Many Saints of Newark“ au noi date de lansare, scrie news.ro

„The Batman“, regizat de Matt Reeves, trebuia să aibă premiera pe 25 iunie 2021, însă a fost amânată pentru 1 octombrie 2021.

Producţia pentru acest film a fost suspendată din cauza pandemiei de Covid-19, acesta fiind unul dintre numeroasele lungmetraje pentru care producătorii au fost nevoiţi să schimbe datele de lansare. 

   

„The Many Saints of Newark“ a fost mutat din 25 septembrie 2020 în 12 martie 2021.

Studiourile Warner Bros. au reprogramat şi două dintre filmele DC: „The Flash“ va fi lansat pe 2 iunie 2022, iar „Shazam 2“, pe 4 noiembrie 2022.

Între alte filme ale WB reprogramate se numără lungmetrajul biografic despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann, cu Austin Butler şi Tom Hanks în distribuţie, ce urma să fie lansat pe 1 octombrie 2021. El va avea premiera pe 5 noiembrie 2021. „King Richard“, cu Will Smith în rolul tatălui jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams, a fost amânat un an - din 25 noiembrie 2020 pentru 19 noiembrie 2021.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite