Monica Bellucci, în „dragostea şi războiul“ lui Kusturica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Irreversible“, „Malena“ şi „As You Want Me“ sunt câteva dintre filmele în care a jucat Bellucci. FOTO AFP
„Irreversible“, „Malena“ şi „As You Want Me“ sunt câteva dintre filmele în care a jucat Bellucci. FOTO AFP

Actriţa de origine italiană Monica Bellucci va juca în „Love and War“, noua peliculă a regizorului Emir Kusturica. Scenele se vor filma în Bosnia.

„Filmul  «Love and War» (Dragoste şi război – n. r.) se va filma din mai până la sfârşitul lui iunie în oraşul Trebinje din sud-estul Bosniei“, a declarat Kusturica, citat de „Le Parisien“. 

Actriţa în vârstă de 48 de ani va interpreta rolul principal. Pelicula se vrea a fi o poveste inspirată de relaţia unei femei cu un bărbat din timpul războiului, personajul masculin urmând să se călugărească.

Liderul politic Milorad Dodik a primit cu entuziasm vestea că Bellucci va filma în Bosnia, cu toate că actriţa a făcut o gafă. „Mă aflu pentru prima oară în Serbia“, le-a spus ea jurnaliştilor. Kusturica i-a corectat imediat greşala, spunând că, de fapt, ei se află în Republica Srpska (din Bosnia şi Herţegovina) şi nu în Serbia, republica învecinată.

emil kusturica reuters

„Life Is A Miracle“ şi „Promise Me This“ sunt câteva dintre peliculele regizate de Kusturica. FOTO Reuters

Kusturica, care a câştigat Palme d’Or la Cannes pentru „When Father Was Away on Business“ şi „Underground“ a declarat anterior că el ar putea interpreta rolul principal masculin în noul său film.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite