Moment şocant pe scena Premiilor Oscar 2022. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock după o glumă făcută pe seama soţiei sale VIDEO

0
0
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Un moment care i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei aflaţi în sala decernării Premiilor Oscar a avut loc atunci când Chris Rock a făcut o glumă pe seama soţiei lui Will Smith. Acesta a urcat pe scenă şi i-a dat o palmă lui Chris Rock.

Actorul Chris Rock a urcat pe scenă să prezinte premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar. Acesta a făcut mai multe glume la adresa celor aflaţi în public. O glumă nesărată la adresa soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, a făcut ca lucrurile să ia o întorsătură total neaşteptată. 

Uitându-se către Will Smith şi soţia sa, care în prezent este cheală, acesta a spus că aşteaptă cu nerăbdare G.I Jane 2, glumă pe care Jada nu a apreciat-o. Will Smith a urcat imediat pe scenă şi l-a lovit pe Rock spunându-i să nu îi mai rostescă numele soţiei sale. 

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia, o boală care constă în căderea părului.

Rock a avut un mic moment de uimire, neaşteptându-se la o asemenea reacţie din partea lui Will Smith, dar a continuat să ofere premiul pentru cel mai bun documentar (Questlove). 

Momentul se pare că nu a fost improvizat. În timpul unei pauze publicitare, Denzel Washington şi Tyler Perry l-au luat deoparte pe Will Smith şi au purtat o discuţie pentru a-l calma. Will Smith pare afectat de acest eveniment şi îşi şterge lacrimile în timp ce se aşează lângă soţia sa.

Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste", a spus el. 

Reacţiile oamenilor din jur nu au întârziat să apară: „Am fost la repetiţii şi asta nu era în scenariul lui Chris Rock”.

Nu este pentru prima dată când Chris Rock face glume pe seama lui Jada Pinkett-Smith la Premiile Oscar. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazdă, actorul american a spus: „Boicotarea premiilor Oscar de către Jada Pinkett-Smith e ca şi cum eu aş boicota chiloţii lui Rihanna - n-am fost invitat!”.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite