Meryl Streep revine pe ecrane pentru continuarea peliculei „Diavolul se îmbracă de la Prada“ și e gata să cucerească din nou publicul

0
Publicat:

Fanii filmului "The Devil Wears Prada"/ "Diavolul se îmbracă de la Prada", din 2006, vor fi în extaz. Disney pregătește o continuare a succesului din 2006, aducând-o înapoi pe Meryl Streep în rolul legendarei Miranda Priestly.

Secvență din „The Devil Wears Prada”. FOTO Arhivă
Secvență din „The Devil Wears Prada”. FOTO Arhivă

Aline Brosh McKenna, scenarista filmului original, este în negocieri pentru a scrie următorul capitol al poveștii, potrivit Veriety.

Detaliile distribuției rămân necunoscute, deocamdată, dar surse din interior susțin că intriga o va prezenta pe Priestly navigând prin lumea modei în schimbare, confruntându-se cu ascensiunea puterii digitale și rivalitatea cu Emily Blunt, acum o influentă în industria luxului.

Bazat pe romanul omonim al lui Lauren Weisberger, "Diavolul se îmbracă de la Prada" a cucerit publicul și criticii în 2006, aducând încasări de peste 326 de milioane de dolari la nivel global.

Meryl Streep a primit un Glob de Aur pentru interpretarea sa memorabilă a Mirandei Priestly, în timp ce Anne Hathaway și Emily Blunt au strălucit și ele în rolul asistentellor hărțuite.

Revenirea Mirandei Priestly pe marile ecrane coincide cu premiera spectacolului muzical "Diavolul se îmbracă de la Prada" în West End-ul londonez, în luna octombrie.

Spectacolul îi are în distribuție pe Vanessa Williams, Elton John (muzică originală), Jerry Mitchell (regie și coregrafie), Shaina Taub (versuri) și Kate Wetherhead (carte).

Disney nu a confirmat oficial continuarea filmului, dar entuziasmul fanilor este deja palpabil.

Rămâne de văzut cine dintre actorii originali se vor alătura lui Meryl Streep în această nouă aventură a modei, dar un lucru este cert: "Diavolul se îmbracă de la Prada" este gata să cucerească din nou inimile publicului.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite