Matt Damon ar putea juca într-un nou film alături de George Clooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Clooney îl vrea pe Matt Damon în filmul său FOTO AFP
George Clooney îl vrea pe Matt Damon în filmul său FOTO AFP

Încă de la filmările pentru seria „Ocean's“, între actorii Matt Damon şi George Clooney s-a format o legătură şi o chimie deosebită, care va avea ocazia să devină mai puternică în următorul proiect regizat de Clooney „The Monuments Man“.

Acţiunea filmului este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi se bazează pe acţiunea din romanul de non-ficţiune cu acelaşi nume al lui Robert M. Edsel. Se zvoneşte chiar că acest nou proiect ar putea fi o variantă istorică a binecunoscutei serii „Ocean's“.

În centrul acţiunii se va afla un grup de experţi în artă, însărcinaţi cu localizarea mai multor comori şi obiecte de artă, confiscate de Hitler pentru a fi distruse.

În cazul în care Matt Damon va semna contractul de colaborare, atunci actorul îi va avea ca parteneri pe Daniel Craig (cunoscutul interpret al lui James Bond, din seria cu acelaşi nume), Jean Dujardin, Cate Blanchett (faimoasă pentru rolul elfului Galadriel din seria Stăpânul Inelelor) , Bill Murray, John Goodman, Hugh Bonneville şi Bob Balaban.

George Clooney se va implica în acţiunea filmului nu numai în calotate de regizor, ci şi ca actor.

Premiera va avea loc în Marea Britanie, pe data de 26 decembrie 2014.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite