„Mad Max“ continuă drumul furiei în box office-ul românesc: ce încasări a avut şi câţi spectatori a atras în cinematografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansat pe 15 mai în cinematografele din România, acţiunea post-apocaliptică „Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“ rămâne în fruntea box office-ului pentru al doilea weekend consecutiv.

„Mad Max: Drumul furiei“ a adunat 22.696 de spectatori şi încasări de 511.893,61 lei, ajungând astfel la un total de 100.016 de spectatori, respectiv 2.155.064,07 lei încasaţi. Bazându-se pe cronici excelente şi un număr impresionant de fani în întreaga lume, filmul a avut cel mai bun weekend de lansare din cariera regizorului George Miller, dar şi din istoria seriei „Mad Max“. 

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătorescă de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia au evadat din Citadelul lui Immortan Joe luând cu ei cele mai de preţ posesii ale tiranului conducător. De aceea, împreună cu întreaga sa armată, Immortan porneşte într-o vânătoare explozivă a convoiului de fugari.

„Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“ este un film de acţiune post apocaliptic regizat, produs şi co-scris de George Miller, fiind a patra parte a francizei „Mad Max“. Primul lungmetraj al seriei din ultimii 30 de ani, „Drumul furiei“ îi are în rolurile centrale pe Tom Hardy („Mad“ Max Rockatansky) şi pe Charlize Theron (Imperator Furiosa). Pe lângă aceştia, în distribuţie mai apar Nicholas Hoult (Nux), Zoe Kravitz (Toast), Hugh Keays-Byrne (Immortan Joe) şi Rosie Huntington-Whiteley (Splendid). De asemenea, acest film este primul în care Mel Gibson nu joacă rolul principal.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite