Lenny Kravitz va juca într-un film despre viaţa cântăreţului Marvin Gaye

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lenny Kravitz urmează să joace şi în lungmetrajul "The Butler", în care deţine un rol-cheie FOTO Reuters
Lenny Kravitz urmează să joace şi în lungmetrajul "The Butler", în care deţine un rol-cheie FOTO Reuters

Artistul Lenny Kravitz va interpreta rolul principal într-un film despre viaţa şi cariera cântăreţului american Marvin Gaye, ce va fi regizat de cineastul britanic Julien Temple.

Lungmetrajul va descrie în principal perioada de la începutul anilor 1980, când Marvin Gaye s-a mutat la Londra. Muzicianul american se confrunta, în acea perioadă, cu dependenţa de alcool şi de cocaină şi a fost acuzat de fiscul american că nu şi-a plătit taxele şi impozitele datorate, informează Mediafax. 

Născut pe 2 aprilie 1939, Marvin Gaye a debutat alături de grupul de doo-wop The Moonglows, la sfârşitul anilor 1950, urmând apoi o carieră solo. Datorită unor hituri precum „How Sweet It Is (To Be Loved by You)“, „Ain't That Peculiar“, „I Heard It Through the Grapevine“ şi duetelor cu Mary Wells şi Tammi Terrell, Marvin Gaye a fost supranumit „prinţul Motown“ şi „prinţul muzicii soul“.

Dintre înregistrările realizate în anii '70 se numără „Let's Get It On“ şi „I Want You“, albume cu o mare influenţă în sfera genurilor quiet storm, urban adult contemporary şi slow jam. În 1982 a lansat ultimul lui single de mare succes, „Sexual Healing“, pentru care a primit două premii Grammy. Marvin Gaye a murit după ce a fost împuşcat de tatăl său în urma unei dispute familiale, pe 1 aprilie 1984, cu o zi înainte de a împlini vârsta de 45 de ani.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite