Lansare Humanitas: „Nu copilul e de vină“, o carte despre psihicul și mintea copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editura Humanitas vă invită joi, 8 februarie, ora 19.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului Nu copilul e de vină: Pentru o contraetică a părintelui care știe tot de Ioana Scoruș.

image

O dezbatere cu psihologul și psihoterapeutul Ioana Scoruș, pshihoterapeutul Roxana Răzăroiu și profesorul Doru Căstăian despre cum iau naștere psihicul și mintea copilului, cum cresc și se maturizează acestea în relație cu grija pe care părinții i-o acordă copilului, care sunt factorii care îi influențează copilului creșterea în sens pozitiv sau negativ și ce anume pot face ei, în calitate de părinți, pentru a diminua sau elimina factorii negativi. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări prin Eventbook.

Psihoterapeut cu practică îndelungată, Ioana Scoruș pornește de la experiența de lucru, la cabinet, cu copiii, adolescenții și părinții lor pentru a creiona nu doar portretul actualelor generații, ci și al societății noastre, în ansamblul ei. Punând sub lupă mediul în care cresc copiii, calitatea învățământului, abundența de activități extrașcolare, dependența de ecrane, dezinteresul pentru lectură, autoarea încearcă să afle care sunt adevăratele valori ce ar trebui să jaloneze drumul celor mai tineri prin hățișurile vieții.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite