Kit Harington va juca alături de Angelina Jolie în „The Eternals“: ce roluri vor avea şi când va fi lansat noul film Marvel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kit Harington îl va juca pe Dane Whitman FOTO Guliver/Getty Images
Kit Harington îl va juca pe Dane Whitman FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Kit Harington (32 de ani), cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din „Game of Thrones“, va juca alături de actriţa Angelina Jolie (44 de ani) într-un nou film Marvel, „The Eternals“.

Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow din „Game of Thrones“, face parte din distribuţia filmului „The Eternals“.

Actorul va juca rolul lui Dane Whitman, cunoscut şi sub numele de Black Knight, a anunţat Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, scrie Variety.

Feige a mai precizat că Angelina Jolie o va interpreta pe Therna, iar actriţa Gemma Chan va interpreta personajul Sersi.

   

Harington va juca alături de actori precum Salma Hayek, Richard Madden (alături de care a jucat şi în „Game of Thrones“), Brian Tyree Henry, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff şi Don Lee, care vor interpreta rolurile unor extratereştri în vârstă de 35.000 de ani.

Lungmetrajul „The Eternals“ va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2020. 

În benzile desenate care stau la baza noii producţii, The Eternals („Eternii“) erau un grup de extratereştri nemuritori, cu superputeri, creaţi în urmă cu milioane de ani pe baza ADN-ului primilor pământeni, care au trăit pe Terra şi au modelat istoria şi civilizaţiile de pe planeta noastră.

Imagine indisponibilă

Angelina Jolie 

Cu toate că seamănă din punct de vedere fizic cu oamenii obişnuiţi, ei au câştigat de-a lungul anilor abilităţi extraordinare, precum forţă sporită, capacitatea de a zbura, de a se teleporta, de a controla minţile, de a-şi schimba forma şi de a proiecta fluxuri de energie.

Totuşi, deşi există câteva zeci de „eterni“ în paginile benzilor desenate editate de grupul Marvel, noul film îi va avea ca protagonişti doar pe doi dintre ei, Sersi (Gemma Chan) şi Ikaris (Richard Madden).

   

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite