Jennifer Garner s-a transformat complet pentru „Peppermint: Gustul Răzbunării“: „Nu mai filmasem o scenă de luptă de peste 11 ani“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Garner, interpretând rolul lui Riley în filmul „Peppermint: Gustul răzbunării“ FOTO Vertical Entertainment
Jennifer Garner, interpretând rolul lui Riley în filmul „Peppermint: Gustul răzbunării“ FOTO Vertical Entertainment

Actriţa Jennifer Garner (46 de ani), familiarizată cu scenele de acţiune, dar şi cu poziţia de părinte responsabil, se transformă în „maşinărie de ucis“ în căutarea dreptăţii în filmul „Peppermint: Gustul Răzbunării“.

„Peppermint: Gustul Răzbunării“, distribuit de Vertical Entertainment, poate fi vizionat pe marile ecrane din România. 

Spre deosebire de majoritatea filmelor de acţiune, „Peppermint: Gustul Răzbunării“ construieşte povestea în jurul unei eroine, Riley, rol interpretat de Jennifer Garner. 

„Mi-a plăcut enorm povestea autentică şi faptul că personajul principal este feminin, semnificaţie căreia îmi place să îi dau importanţa cuvenită“, îşi aminteşte actriţa, care a acceptat fără ezitare rolul de luptătoare neînfricată.

Garner continuă: „Nu am mai interpretat până acum un personaj care să solicite nevoia viscerală de a apară şi proteja familia, însă ideea este una cu care mi-a fost foarte uşor să rezonez“.  

jennifer garner foto vertical entertainment

Jennifer Garner, interpretând rolul lui Riley FOTO Vertical Entertainment

Efortul fizic intens pe care l-a presupus pregătirea pentru rol i-a oferit actriţei ocazia de a-şi reface condiţia fizică de invidiat, după o pauză prelungintă de la luptele directe şi cascadorii. După ani la rând în care a interpretat-o pe super-agenta Sydney Bristow în popularul serial TV „Alias“ sau filmele „Elektra“ şi „Regatul“, Garner s-a orientat către partituri mai dramatice. 

Pregătită să revină la acţiune odată cu rolul lui Riley, Jennifer a avut ocazia să îşi întreacă toate limitele din mai multe puncte de vedere, cea mai mare provocare fiind aceea de a combina experienţa de actor de acţiune cu cea dramatică. 

„N-am mai filmat o scenă de luptă de mai bine de 11 ani, o pauză extrem de lungă pentru o revenire în forţă cum plănuiam, însă am avut convingerea că sunt capabilă. Antrenamentul fizic este cel care a ajutat-o pe Riley să îşi canalizeze disperarea şi motivaţia emoţională din spatele răzbunării sale”, explică actriţa. 

   

jennifer garner foto vertical entertainment

Jennifer Garner, interpretând rolul lui Riley FOTO Vertical Entertainment

jennifer garner foto vertical entertainment

Familia North: Carly (Cailey Fleming), Chris (Jeff Hephner) şi Riley (Jennifer Garner) FOTO Vertical Entertainment

Sinopsis: După ce sistemul legal muşamalizează crimele în care i-au murit soţul şi copilul, Riley, îndurerată şi frustrată, decide să facă singură dreptate şi pune la cale o răzbunare de-a dreptul sângeroasă. Cu o motivaţie personală incredibilă, se antrenează draconic timp de cinci ani atât fizic cât şi psihic pentru a deveni imbatabilă. Folosindu-se de locaţii secrete subterane şi informaţii obţinute din interiorul poliţiei, aceasta reuşeşte să îi pedepsească în mod sistematic pe toţi cei consideraţi de ea vinovaţi de pierderea soţului şi a copilului. 

   

           

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite