Jared Leto va juca rolul principal într-o reinterpretare a filmului „Interviu cu un vampir“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jared Leto a câştigat în 2014 primul premiu Oscar FOTO Guliver/Getty Images
Jared Leto a câştigat în 2014 primul premiu Oscar FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Jared Leto, în vârstă de 44 de ani, va juca rolul principal într-o nouă versiune a filmului „Interviu cu un vampir“.

Romanele semnate de Anne Rice, „Interview with The Vampire“ şi „The Vampire Lestat“, vor fi ecranizate într-un nou film, „Cronicile vampirilor“, iar Jared Leto îl va interpreta pe vampirul Lestat. 

Anunţul a fost făcut de scenaristul şi producătorul Josh Boone, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. „Lestat nu poate fi decât unul singur“, a scris cineastul, însoţind textul de o imagine cu Jared Leto.

Christopher Rice, fiul romancierei Anne Rice, a scris şi el un mesaj pe Twitter: „Suntem foarte entuziasmaţi de acest lucru şi @JoshBooneMovies. Multe lucruri minunate urmează. Rămâneţi aproape.“

Rolul lui Lestat, vampirul însetat de sânge, a devenit celebru în filmul original din 1994 prin interpretarea lui Tom Cruise, care a jucat alături de Brad Pitt, Kirsten Dunst şi Christian Slater.

  

În prezent, Jared Leto se află în plin turneu de promovare a filmului „Suicide Squad“, în care joacă rolul lui Joker alături de Will Smith, Margot Robbie şi Cara Delevingne. Filmul va fi lansat în cinematografele din România pe data de 5 august.

Jared Leto s-a remarcat atât în domeniul muzical, ca solist al trupei 30 Seconds to Mars, cât şi în cinematografie, în anul 2014 fiind recompensat cu prima statuetă Oscar din carieră, pentru rolul secundar din drama „Dallas Buyers Club“, unde a interpretat un transsexual seropozitiv. Jared Leto a fost distribuit şi în două dintre cele mai bune filme semnate de David Fincher - „Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club“ şi „Camera de refugiu/ Panic Room“. Însă notorietatea în lumea filmului a avut-o odată cu rolul din „Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream“, regizat de Darren Aronofsky.

   

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite