Iulia Vântur, rol principal într-un film la Bollywood. Povestea personajului şi declaraţiile vedetei: „O străină care a venit aici cu sufletul deschis“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Vântur la Bollywood FOTO Facebook
Iulia Vântur la Bollywood FOTO Facebook

Fosta vedetă Pro TV Iulia Vântur (38 de ani) va avea un rol principal într-un nou film la Bollywood. Fosta ştiristă a fost felicitată pentru noul proiect şi de iubitul ei, actorul Salman Khan (52 de ani).

Iulia Vântur este cap de afiş într-un film de la Bollywood, intitulat „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala“ şi regizat de Prem Soni.

Fosta vedetă Pro TV interprezează rolul Giuliei, o poloneză îndrăgostită de India, care decide să se mute şi se căsătoreşte cu un indian. 

„Sunt încântată să împărtăşesc cu voi primul poster pentru filmul meu. Sunt mândră să fac parte dintr-un proiect care are un mesaj social puternic. Ridicaţi-vă şi spuneţi-vă povestea. Sper că veţi fi alături de noi în această călătorie“, declarat vedeta pe pagina ei de Facebook. 

Iulia Vântur a dat detalii despre primul ei rol principal într-o producţie indiană, potrivit ştirileprotv.ro: 

„Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasa bătută chiar dacă trece printr-un episod dureros, foarte dramatic, ci din contră se ridică de jos şi luptă mai departe. Cu ajutorul familiei, cu ajutorul soţului ei, ea îşi reia viaţa, merge mai departe“, povesteşte Iulia, care a oferit detalii şi despre intriga acţiunii: 

„La un moment dat, s-a întâmplat acest eveniment nefericit, a fost violată (n.r.- personajul interpretat de Vântur). Incidentul nu a avut o finalitate bună, în ideea în care femeia nu şi-a găsit dreptatea aici în India. Însă filmul nostru are o altă întorsătură pentru că întotdeauna trebuie să găsim soluţii“, adaugă Iulia.

Iulia Vântur a vorbit şi despre cum s-a pregătit pentru acest rol, cu o încărcătură emoţională puternică, şi mărturiseşte că iubirea pentru India este un lucru pe care îl are în comun cu personajul ei. 

„Am încercat să vorbesc cu mai multe victime ale violului, m-am documentatat cât am putut şi până la urmă e vorba de a empatiza, a simţi. Această poveste chiar m-a impresionat în momentul în care am auzit scriptul şi m-am conectat cu personajul pentru că şi ea, ca şi mine, este iubitor al culturii indiene, este o străină care a venit aici şi a venit cu sufletul deschis“, mărturiseşte vedeta. 

Într-un mesaj pe Facebook, Iulia Vântur le-a mulţumit fanilor pentru iubire şi sprijin: „Vă mulţumesc tuturor pentru toată iubirea şi sprijinul vostru. Înseamnă mult pentru noi, suntem la început de drum“. 

Şi actorul Salman Khan, cu care Iulia Vântur are o relaţie, a ţinut s-o felicite pe româncă, printr-o postare pe Facebook. Gestul actorului este unul neaşteptat, având în vedere că cei doi sunt foarte discreţi cu privire la relaţia lor: „Doresc echipei filmului «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» toate cele bune şi mult succes! Iulia Vântur“. 

Filmările urmează să înceapă în luna noiembrie, iar premiera pe marile ecrane este anunţată pentru luna mai. Iulia Vântur nu se află la primul ei rol. În 2014, vedeta a jucat într-o comedie regizată de cumnatul lui Salman Khan.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite