FOTO Catrinel Menghia bate la porţile Hollywoodului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catrinel Menghia, alături de actorul Wallace Langham
Catrinel Menghia, alături de actorul Wallace Langham

Postul de televiziune CBS difuzează astăzi, în Statele Unite, episodul „Double Fault“ din celebrul serial „CSI: Crime şi Investigaţii“, în care joacă top-modelul român.

După ce şi-a construit o carieră serioasă în lumea modei, fiind una dintre cele mai bine cotate românce în acest domeniu, Catrinel Menghia (27 de ani) se îndreaptă – ca şi alte colege de breaslă – spre actorie.

Românca va apărea în episodul „Double Fault“ din cel de-al 13-lea sezon al celebrului serialul „CSI: Crime şi Investigaţii“. Ea va juca rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din această producţie. Fanii serialului – care au aflat din diverse surse detalii despre episodul ce urmează să fie difuzat azi, la CBS – au comentat deja apariţia frumoasei românce, numind-o pe aceasta „o bombă sexy“.

Şi actorul Wallace Langham, interpretul personajului David Hodges, are numai cuvinte de laudă despre Catrinel Menghia. Ca s-o descriu într-un singur cuvânt, e uimitoare“, a declarat starul american. „Atunci când este scris scenariul, iar în vieţile personajelor noastre apar diverse poveşti de dragoste, nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Nu ştii ce-ţi pregătesc scenariştii. Pentru mine, Catrinel a fost ca un cadou de Crăciun“, mărturisea actorul.

De la modă, la film

Ca şi alte colege de breaslă – iar Mădălina Ghenea este cel mai concludent exemplu în acest sens – Catrinel Menghia face treptat trecerea spre lumea filmului. După o carieră fulminantă în Italia, unde a fost unul dintre cele mai apreciate modele, Catrinel stă în prezent mai mult la New York, unde a făcut, cu succes, primii paşi în industria filmului.

Evoluţia este una firească, ţinând cont de faptul că o carieră în modelling este condiţionată de vârstă. Românca are deja şi un nume de scenă: Catrinel Menghia Marlon sau doar Catrinel Marlon. Top-modelul a mai jucat în două pelicule italieneşti lansate anul acesta, „La citta ideale“ şi „Tutti i rumori del mare“.

Pentru mine, Catrinel a fost ca un cadou de Crăciun. Ca s-o descriu într-un singur cuvânt, e uimitoare.

Totuşi, ea nu a renunţat la modelling şi continuă să fie solicitată pentru diverse campanii ale unor branduri celebre. Catrinel Menghia este şi imaginea mărcii de automobile Fiat 500 Abarth. Ea a apărut anul trecut într-o reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de celebrul actor american Charlie Sheen.

Originară din Iaşi, Catrinel Menghia a intrat în lumea modei la 16 ani, descoperită de Liviu Ionescu, directorul agenţiei de modele MRA Models. A lucrat mulţi ani în Italia, pentru branduri precum Armani şi Lise Charmel, şi a apărut în reviste ca „FHM“ şi „Sports Illustrated Swimwear“. A avut o relaţie cu Răzvan Fodor, fostul solist al trupei Krypton şi a fost căsătoriă timp de şase ani cu impresarul italian Massimo Brambatti.

„CSI: Crime şi Investigaţii“ (CSI: Crime Scene Investigation“) este un serial care a avut premiera la reţeaua de televiziune americană CBS pe 6 octombrie 2000. În 2012, pentru a cincea oară, CSI a fost desemnat cel mai urmărit serial de televiziune din lume. Producţia a câştigat până acum şase premii Emmy şi numeroase nominalizări, inclusiv la premiile Globul de Aur.

Catrinel Menghia nu este singura care îşi încearcă norocul în Cetatea Filmului. Marcel Iureş, Maia Morgenstern şi Monica Bârlădeanu sunt doar câţiva dintre actorii români care au avut roluri în seriale şi filme de succes produse la Hollywood.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite