Filmul „The Impaler”, cu Diana Busuioc în distribuţie, va fi lansat în România pe 25 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul „The Impaler - În căutarea lui Dracula”, care o are în distribuţie pe actriţa română Diana Busuioc, va fi lansat în România, pe 25 octombrie, după ce a primit la Sunscreen Film Festival marele premiu pentru regie.

Lungmetrajul „The Impaler - În căutarea lui Dracula” este produs de Daniel Anghelcev, după un scenariu scris de Diana Busuioc.

Filmul prezintă prăpastia dintre două lumi şi culturi, marcată de superficialitatea unor tineri americani, pentru care istoria României se reduce la Dracula şi la vampiri, o superficialitate care se loveşte de Veronica (Diana Busuioc), o prezenţă spectrală, care încearcă să păstreze neîntinată memoria domnitorului Vlad Ţepeş, în ciuda ironiilor tinerilor. Foarte rapid, grupul celor şapte personaje va afla că această călătorie a fost plănuită demult, are un scop foarte bine ascuns şi că Veronica este mai mult decât o castelană singuratică şi loială lui Vlad Ţepeş.

Astfel, pelicula va putea fi vizionată în Bucureşti la Cinema City Cotroceni şi în Cluj-Napoca la Cinema City Polus.

Lungmetrajul „The Impaler” va fi proiectat pe 24 octombrie la festivalul Bram Stoker din Marea Britanie şi, începând din 31 octombrie, va rula în cinematografele din Statele Unite ale Americii.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite