Denzel Washington: „Îmi doresc să fiu următorul James Bond“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce fanii francizei „James Bond“ continuă să avanseze ideea ca un actor de culoare să-l interpreteze pe îndrăgitul agent secret, Denzel Washington ar putea fi un potenţial candidat, după ce a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să-l portretizeze pe ofiţerul Serviciilor Secrete Britanice, scrie „Huffington Post“.

În cadrul unei sesiuni „Ask Me Anything/ Întreabă-mă orice“, de pe platforma online Reddit, care a avut ca scop promovarea celui mai nou film al său, „The Equalizer“, Denzel Washington şi-a exprimat interesul de a fi următorul actor care îl va juca pe James Bond. 

Următorul James Bond? Ei (producătorii – n.r.) ar face bine să se grăbească!“, a scris Washington în răspuns la o întrebare adresată de un fan. „Da, aş accepta (rolul – n.r.)! Toată lumea ar trebui să scrie pe Twitter «Denzel este James Bond!». Trimite-ţi la studio! Astăzi dăm startul campaniei «Denzel este Bond!». James Washington. Denzel Bond“, a scris actorul. 

În timp ce fanii seriei au dezbătut pe larg ideea pe reţelele sociale, un lucru este sigur: termenul „Black Bond“ a devenit demodat, mai ales pentru Idris Elba, al cărui nume a fost tot mai des asociat cu rolul lui James Bond. 

În timpul unei apariţii live, starul din „The Wire“ a mărturisit că urăşte această expresie. „Întotdeauna am detestat expresia «Black Bond/ Bond cel negru», pur şi simplu nu am înţeles-o“, a început Elba. „Nu spunem niciodată «White Bond/ Bond cel alb», spunem doar «Bond», şi dintr-o dată este vorba de un bărbat de culoare şi devine «Black Bond». Aşa că urăsc expresia asta“, a explicat Idris Elba. 

James Bond, cu numele de cod 007, este personajul principal din romanele semnate de Ian Fleming şi din seria filmelor „James Bond“. Rolul său a fost jucat de mai mulţi actori, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite