Cove va prezenta show-ul „Mama mea găteşte mai bine“, o nouă competiţie culinară de la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cove va pune paie pe foc atunci când spiritele sunt deja încinse şi îi va descoase pe concurenţi de secrete, pentru a afla povestea de viaţă a fiecărei echipe FOTO Prima TV
Cove va pune paie pe foc atunci când spiritele sunt deja încinse şi îi va descoase pe concurenţi de secrete, pentru a afla povestea de viaţă a fiecărei echipe FOTO Prima TV

Cove revine pe micile ecrane ca gazdă a show-ului culinar, „Mama mea găteşte mai bine“, care va începe la Prima TV, în această primăvară. Concurenţii trebuie să-i demonstreze maestrului Horia Vîrlan că au moştenit de la mamele lor priceperea în bucătărie şi că împreună pot prepara cele mai gustoase feluri de mâncare.

După un format FremantleMedia, două echipe, fiecare compusă din mamă şi fiu sau fiică, se vor înfrunta contracronometru, în fiecare ediţie a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicaţii valoroase de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat.

Toate acestea, sub privirile vigilente ale prezentatorului, care le va da sfaturi, va comenta şi le va povesti telespectatorilor despre reţeta pregătită, pentru a o putea prepara şi aceştia, acasă. La expirarea timpului, maestrul bucătar Horia Vîrlan va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani, iar învingătorii vor avea şi şansa de a reveni în următoarea ediţie a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

Sub îndrumarea mamelor, tinerii vor găti un singur preparat, pornind de la o listă dată de ingrediente. Ei vor prepara felul de mâncare singuri, urmând indicaţiile mamelor, dar acestea îşi vor şi putea ajuta fiul sa fiica la nevoie, însă doar după apăsarea unui buton. Totul are un preţ, iar din momentul în care butonul a fost apăsat, timpul se va scurge de două ori mai repede, echipele având astfel mai puţin timp la dispoziţie pentru finalizarea preparatului.

Spiritele se vor încinge în bucătărie, emoţiile vor fierbe la foc mic, iar legăturile de familie vor fi puse sub presiune. În funcţie de talentul lor culinar, dar şi de tensiunile din familie, participanţii se vor trezi în situaţii neprevăzute, pe cât de încordate, pe atât de amuzante. Când una dintre echipe concurează, adversarii vor urmări cu sufletul la gură evoluţia, dintr-o cameră alăturată, comentând fiecare pas sau greşeală.

La final, bucătarul Horia Vîrlan va gusta ambele preparate şi, în funcţie de gustul, calitatea şi modul de prezentare ale mâncărurilor, va decide care este echipa câştigătoare.

cove si horia varlan foto prima tv

Cove şi Horia Vîrlan FOTO Prima TV

Mai mult decât o emisiune culinară, „Mama mea găteşte mai bine” are toate ingredientele unui show de divertisment ideal pentru întreaga familie. Momente haioase şi tensiuni între generaţii tind să apară atunci când cronometrul ticăie, iar concurenţii trebuie să arate că sunt cei mai pricepuţi în bucatarie, indiferent de situaţiile dificile care pot apărea pe parcurs.

Cove va pune paie pe foc atunci când spiritele sunt deja încinse şi îi va descoase pe concurenţi de secrete, pentru a afla povestea de viaţă a fiecărei echipe.

„Acest proiect reprezintă pentru mine o oportunitate de a afla cât mai multe despre gastronomie, chiar de la adevăratele specialiste în bucătărie: mamele“, spune Cove. „Fiecare dintre noi se mândreşte că mama lui găteşte cel mai bine, iar competiţia va fi cu atât mai interesantă, deoarece copiii vor fi cei care vor trebui să gătească reţetele cele mai gustoase care le-au marcat copilăria“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite