Ce cadouri primesc actorii nominalizaţi la premiile Oscar 2017: „atenţii“ de lux, de două ori mai scumpe decât în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nominalizaţii la Oscar vor primi cadouri foarte scumpe FOTO Arhivă
Nominalizaţii la Oscar vor primi cadouri foarte scumpe FOTO Arhivă

Cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar, care are loc pe 26 februarie, le va aduce nominalizaţilor cadouri de lux şi diverse, valoarea lor fiind de două ori mai mare decât în 2016.

Artiştii nominalizaţi la ediţia din acest an a premiilor Oscar vor pleca acasă după ceremonia de pe 26 februarie cu numeroase cadouri interesante, indiferent dacă vor câştiga sau nu vor câştiga preţioasele trofee. Printre cadourile oferite se vor afla sejururi într-o fermă californiană modernă, trei nopţi de cazare într-un hotel de lux din Italia, brăţări din aur cu diamante şi vouchere pentru antrenamente cu un profesor de fitness celebru, informează „Le Nouvel Observateur“, citat de News.ro.

Cadouri de două ori mai scumpe ca în 2016

Pachetele cu cadourile pentru nominalizaţii la premiile Oscar sunt alcătuite de 16 ani de compania de marketing Distinctive Assets, specializată mai ales în plasarea de produse. În acest an, conţinutul „gift bag“-urilor valorează peste 100.000 de dolari, potrivit reprezentanţilor Distinctive Assets. Această sumă este de două ori mai mică decât cea din 2016.

Justificarea „atenţiilor“

Însă care este interesul pentru aceste cadouri-surpriză? Lash Farry, fondatorul Distinctive Assets, a oferit o explicaţie într-un interviu acordat revistei „Forbes“, în 2016: „Noi nu oferim aceste cadouri din filantropie. Este şi motivul care explică faptul că aceşti artişti sunt plătiţi cu peste 20 de miloane de dolari pentru un film.... Pentru că brandul personal are valoare“.

În 2016, valoarea extravagantă a cadourilor de la Oscar a făcut să curgă valuri de cerneală în presa americană. Scandalul a fost atât de mare, încât Academia de film americană (AMPAS) - instituţia care decernează premiile Oscar - şi Distinctive Assets s-au pus de acord pentru ca această firmă să înţeleagă pentru totdeauna că AMPAS nu are nicio legătură cu acele cadouri promoţionale.

Care este conţinutul cadourilor

Însă nici cadourile din acest an nu sunt marcate de austeritate. În sacoşele oferite de Distinctive Assets, nominalizaţii la Oscar vor descoperi un sejur de trei zile într-o fermă de lux din California (40.000 de dolari), un voucher cu trei nopţi de cazare la Excelsior Vittoria, un hotel de lux din Sorrento, Italia (5.000 de dolari), un sejur de lux pe malul Lacului Como din Italia sau într-un spa californian, o serie de antrenamente sportive cu un celebrul profesor de fitness Alexis Seletzky (900 de dolari), o brăţară din aur cu diamante creată de brandul Yogajewelz (595 dolari), o poşetă fabricată de brandul Jules K, un vaporizator cu aromă de ierburi uscate şi uleiuri esenţiale (249 dolari), o saltea de masaj anticelulitic (99 dolari) şi un flacon cu sirop de arţar şi mere bio, creat de compania Opale.

Cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi transmisă în direct de postul american ABC şi va fi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel. 

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite