Bruce Willis revine pe marile ecrane din România în filmul „Marauders“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruce Willis interpretează rolul unui preşedinte de bancă
Bruce Willis interpretează rolul unui preşedinte de bancă

Filmul de acţiune „Marauders/Prădătorii“, cu Bruce Willis şi Dave Bautista în rolurile principale, are premiera în cinematografele din România vineri, 26 august.

Începând de mâine puteţi vedea în cinematografele din ţară un nou film de acţiune – „Marauders“, regizat de Steven C. Miller. Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Băncii Naţionale din Hubert îi dă unei femei un portofoliu şi o conduce spre ieşire. În acel moment, patru indivizi echipaţi în costume de Kevlar năpustesc în birou, mitraliind totul în jur. Aceştia sunt Tornado, Hurricane, Thunder şi Squall. 

Agentul special Jonathan Montgomery (Christopher Meloni) are mulţi ani de experienţă în care a văzut tot ce poate fi mai rău într-un om. Dar niciun caz nu l-a afectat mai mult decât unul anume, care l-a marcat pe plan personal, şi care l-a făcut să se întrebe dacă este capabil să respecte jurământul pe care l-a făcut, acela de a respecta legea.

Jeffrey Hubert (Bruce Willis) îşi etalează succesul financiar şi puterea de care dispune în funcţia de preşedinte şi proprietar al băncii Hubert National. Primeşte vestea jafului fără să arate vreo emoţie, căci ştie că are resursele necesare la care să apeleze ca să pedepsească pe oricine îndrăzneşte să fure de la el.

Agentul special Montgomery investighează cazul împreună cu agenţii Greg Stockwell (Dave Bautista) şi Chase (Lydia Hull), cărora li se alătură agentul începător, fost puşcaş marin Michael Wells (Adrian Grenier).

Urmând firul investigaţiei, aceştia încep să descopere o conspiraţie care a fost muşamalizată cu bani şi corupţie. Montgomery se vede nevoit să lupte cu corupţia şi abuzul teritorial al poliţiei locale, dar şi cu presa care cere rezultate rapide. Împreună cu echipa sa duc o bătălie contracronometru pentru a prinde jefuitorii, a căror violenţă extremă transformă oraşul într-o zonă de război.

„Marauders“ este o producţie Emmett-Furla-Oasis Films în asociere cu Aperture Media Partners şi 4th Wall Entertainment şi distribuit în România de Ro Image 2000 şi Daro Film Distribution. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite