Beyoncé ar putea obţine rolul unui super-erou în următorul film din seria „The Avengers“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyoncé ar putea obţine un rol în următorul
film din seria „The Avengers“ FOTO Getty Images
Beyoncé ar putea obţine un rol în următorul film din seria „The Avengers“ FOTO Getty Images

Beyoncé se află în discuţii cu producătorii francizei „The Avengers/ Răzbunătorii“ pentru a juca rolul unui super-erou feminin în următorul film din această serie de succes, inspirată din universul benzilor desenate Marvel, anunţă site-ul newmusicexpress.com, citat de Mediafax.

„Ne-ar plăcea să o avem pe Beyoncé în echipa noastră, aproape sigur în rolul unui personaj nou pe marele ecran, dar care face parte din catalogul de super-eroi Marvel“, a declarat un director executiv de la studiourile Disney, pentru publicaţia „The Daily Star“, citat de agenţia Mediafax.

Printre personajele pe care producătorii le propun pentru a fi interpretate de cântăreaţa americană, în vârstă de 33 de ani, se regăsesc nume cunoscute din universul Marvel, preum Boom-Boom, Blik şi Tigra.

Filmul „The Avengers: Infinity War“ va avea două părţi, care vor fi lansate în 2018 şi, respectiv, în 2019.

Dacă Beyoncé va semna contractul pentru un rol în noul film din seria „The Avengers“, cântăreaţa se va alătura unei distribuţii formate din nume importante din industria cinematografică, precum Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Sclarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner şi Elizabeth Olsen.

Beyoncé a mai avut un rol cameo în thrillerul „Obssesed/ Obsesia“, din 2009, iar printre cele mai importante rolul jucate de aceasta pe marile ecrane, se numără: „Austin Powers - Goldmember/ Austin Powers in Goldmember“ (2002), „Pantera Roz/ The Pink Panther“ (2006), „Dreamgirls“ - pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur - şi „Cadillac Records“ (2008) - în care a interpretat rolul celebrei cântăreţe Etta James.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love“. Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 20 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 17 în calitate de artistă solo.

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyoncé formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite