Anthony Hopkins, 47 de ani de când a renunțat la alcool: „Într-o lume plină de ură, fiți blânzi cu voi!“

0
Publicat:

Anthony Hopkins, celebrul actor de la Hollywood, care în ultima zi din an împlinește 85 de ani, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Anului Nou. Vedeta din "Masca lui Zorro", "Legendele Toamnei" și "Hannibal" i-a încurajat pe oameni să nu se lase doborâți de nimeni.

Anthony Hopkins, un actor celebru FOTO Gettyimages
Anthony Hopkins, un actor celebru FOTO Gettyimages

Pe lângă celebra urare "Un an nou fericit!", Anthony Hopkins a transmis un mesaj emoționat pentru noul an, pe pagina sa de Facebook.

Acesta i-a încurajat pe toți cei care urmăresc mesajul să nu se lase puși la pământ de nimeni și să se celebreze pe sine. Totodată, actorul a precizat că sărbătorește 47 de ani de când nu a mai băut alcool, recunoscând că este un alcoolic recuperat.

"Sărbătorește-te pe tine!"

"Vreau să le urez tuturor "La Mulți Ani" și de asemenea să spun că sărbătoresc 47 de ani de când nu am mai băut. Acesta este un mesaj care se dorește a fi plin de speranță. Sunt un alcoolic recuperat. Știu că mulți oameni se luptă cu asta. Într-o lume plină de ură și care nu acceptă compromisuri, o lume în care copiii sunt agresați, vă spun să fiți blânzi cu voi. Stați departe de cercurile formate din oameni toxici dacă vă jignesc. Trăiți-vă viața! Fiți mândri de viața voastră. Nu lăsați pe nimeni să vă pună la pământ. Sărbătorește-te pe tine așa cum fac și eu deși nu știu nimic. Vă iubesc pe toți", a spus vedeta de la Hollywood în mesajul său de Anul Nou către toți fanii.

Anthony Hopkins este cel mai vârstnic actor care a primit un Oscar pentru interpretare. Regretatul Christopher Plummer deţinea acest titlu. El avea 82 de ani când a fost premiat pentru rolul secundar din „Beginners”, la gala din 2012. Hopkins a primit statueta pentru rolul din filmul „The Father”, în aprilie 2021. Acesta este cel de-al doilea Oscar al actorului, după cel pentru „The Silence of the Lambs” în urmă cu 30 de ani.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite