Angelina Jolie, în cărţi pentru primul film cu supereroi Marvel în care protagonista va fi o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie se bucură de o popularitate uriaşă, motiv pentru care studiourile Marvel ar înregistra o mare reuşită dacă aceasta ar regiza un film cu supereroi FOTO Hepta
Angelina Jolie se bucură de o popularitate uriaşă, motiv pentru care studiourile Marvel ar înregistra o mare reuşită dacă aceasta ar regiza un film cu supereroi FOTO Hepta

Actriţa americană Angelina Jolie, care a regizat în 2014 drama de război „De neînvins/ Unbroken“, este în vizorul producătorilor de la studiourile Disney pentru a regiza primul film cu supereroi Marvel, în care rolul principal va fi interpretat de o femeie.

Potrivit site-ului Collider, vedeta hollywoodiană are mari şanse să regizeze „Captain Marvel“, primul film cu supereroi produs de Disney, în care protagonistă va fi o femeie. La începutul acestei săptămâni, grupul Marvel a angajat două scenariste celebre, Nicole Perlman - scenarista filmului „Gardienii galaxiei“ - şi Meg LeFauve - scenarista filmului „Inside Out“ -, pentru a se ocupa de noul proiect.

Dacă va semna acest contract, atunci „Captain Marvel“ va deveni foarte probabil cel de-al patrulea film regizat de Angelina Jolie, după pelicula din 2011 „In the Land of Blood and Honey“, drama din 2014 despre Al Doilea Război Mondial „De neînvins/ Unbroken“ şi comedia romantică „By the Sea“, care va fi lansat în 2015 şi în care Jolie joacă alături de soţul ei, actorul Brad Pitt.

Potrivit site-ului Collider, „Captain Marvel“ are şanse mari să înlocuiască pe agenda de lucru a actriţei şi regizoarei Angelina Jolie lungmetrajul „Africa“, un film biografic despre vânătorul de fosile devenit protector al elefanţilor Richard Leakey. Proiectul „Africa“, în care ar fi trebuit să joace Brad Pitt, întâmpină în această perioadă dificultăţi de ordin financiar.

Numirea Angelinei Jolie în calitate de regizoare a filmului „Captain Marvel“ ar reprezenta o mare reuşită pentru grupul Marvel, ţinând cont de popularitatea uriaşă a vedetei americane şi de capacitatea ei de a îndrepta interesul publicului larg către unul dintre personajele mai puţin cunoscute ale acestei francize de benzi desenate.

„Captain Marvel“ este unul dintre cele nouă proiecte inspirate din universul Marvel care vor fi lansate între 2016 şi 2019. Filmul va spune povestea personajului Carol Danvers, o femeie pilot în U.S. Air Force care dezvoltă super-puteri cosmice, inclusiv abilitatea de a zbura, putere ieşită din comun, şi capacitatea de a proiecta jeturi energetice, după ce în organismul ei sunt infiltrate fragmente de ADN extraterestru, în urma unui accident produs într-o bază militară.

Personajul Carol Danvers a fost inventat în benzile desenate Marvel în anul 1968, s-a transformat în Miss Marvel în 1977 şi a devenit Captain Marvel în 2012. Alegerea acestui personaj de către producătorii de la Disney pentru un film Marvel în care rolul principal va fi jucat de o femeie reprezintă o mare supriză, întrucât personajul Black Widow este mult mai cunoscut de publicul larg, fiind interpretat de actriţa Scarlett Johansson în filmele din francizele „Iron Man/ Omul de oţel“, „Captain America/ Căpitanul America“ şi „The Avengers/ Răzbunătorii“.

Angelina Jolie, care a câştigat, în 2000, premiul Oscar pentru rolul secundar din „Tinereţe furată/ Girl, Interrupted“, a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling“, regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft“ şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum „Domnul şi doamna Smith“, „Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart“, „Gia“, „Dispari în 60 de secunde“, „Alexandru“, „Beowulf“, „Wanted“, ƒ„Kung Fu Panda“ şi, cel mai recent, a interpretat personajul negativ în basmul cinematografic „Maleficent“, care a fost un adevărat hit la box office.  

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite