9 actori care au ajuns să deteste filmele în care au jucat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De regulă, actorii vorbesc pozitiv despre filmele lor, chiar dacă ratingurile lor sunt scăzute. Cu toate acestea, există excepţii: unele vedete nu îşi pot îndrăgi filmele, indiferent de succesul lor.

Daniel Radcliffe – „Harry Potter şi Prinţul Semipur“

Actorul a crescut literalmente pe platourile de filmare, deoarece producţia celor opt filme „Harry Potter“ a durat 10 ani. Daniel şi-a intrat în rolul tânărului vrăjitor atât de mult încât cu greu ne putem imagina pe altcineva în locul lui. Cu toate acestea, actorul însuşi îşi tratează munca mult mai critic decât orice alt spectator. El a spus că urăşte al 6-lea film, „Harry Potter and the Half-Blood Prince“ pentru că interpretarea lui a fost groaznică.

image

 

Robert Pattinson – „Amurg“

În mod surprinzător, Pattinson, care a devenit cunoscut datorită rolului său în „Twilight“, pur şi simplu nu poate suporta această saga. Există chiar şi un blog dedicat afirmaţiilor actorului, unde el face comentarii cu privire la filmele sale în cel mai neplăcut mod. „Cu cât citesc mai mult scenariul, cu atât îl urăsc mai mult pe tipul ăsta. În plus, e un virgin de vârstă de 108 de ani, aşa că evident are nişte probleme.“

image

 

George Clooney – „Batman & Robin“

E greu de combătut faptul că George Clooney este un mare actor. Cu toate acestea, puteţi găsi eşecuri chiar şi în filmografia sa impresionantă. De exemplu, „Batman & Robin“, din 1997, a fost atât de lipsit de succes încât nimeni nu a mai îndrăznit să facă noi filme cu Batman timp de 8 ani. Însuşi George Clooney a decis să le ceară scuze celor care au l-au văzut. „L-am întâlnit pe Adam West (interpretul lui Batman din seria anilor '60) şi i-am cerut scuze. Îmi pare rău pentru sfârcurile de pe costum“.

image

 

Halle Berry – „Catwoman“

Filmul a provocat o mulţime de critici şi, ca rezultat, a câştigat mai multe premii Zmeura de Aur, dintre care unul s-a dus la Halle Berry pentru cea mai proastă actriţă. Spre deosebire de majoritatea câştigătorilor premiilor de acest fel, Halle Berry a apărut la ceremonie în persoană şi a ţinut un discurs în care a spus: „Vreau să-i mulţumesc lui Warner Bros. pentru că m-a pus într-un film groaznic, de rahat“.

image

 

Alec Guinness – „Star Wars“

Sir Alec Guinness a numit odată seria Star Wars „un gunoai de poveste“, dar îl iertăm pentru asta. La urma urmei, el a primit primul său Oscar cu 20 de ani înainte de a ieşi primul film al trilogiei originale. Guinness nu a considerat rolul lui Obi-Wan ca fiind un job serios, iar dialogurile personajelor l-au iritat.

image

 

Sean Connery – Filmele „James Bond“

„Întotdeauna l-am urât pe blestematul acela de James Bond. Mi-ar plăcea să-l omor“. Aceste cuvinte îi aparţin lui Sean Connery. Potrivit actorului, James Bond a devenit rapid o parodie a lui. Se crede că dispreţul actorului faţă de James Bond l-a făcut să-şi doneze toţi banii câştigaţi din „Diamonds Are Forever“ (1971) în scopuri caritabile.

image

 

Sandra Bullock – „Speed 2: Croazieră infernală“

Actriţa regretă participarea în acest film care nu este unul strălucit şi crede că nu ar trebui să joace şi în continuările „Speed“: „Dacă priviţi în urmă la interpretarea mea strălucită din următoarele filme din serie, nimic nu s-a dovedit de succes“.

image

 

Bill Murray - Garfield

Actorul a crezut că scenariul (pe care nici măcar nu la citit până la sfârşit) a fost scris de Joel Coen şi imediat a fost de acord cu rolul, pentru că i-au plăcut mereu filmele fraţilor Coen. De fapt, autorul nu era unul dintre fraţi, ci un alt scenarist cu un nume similar (Joel Cohen). Ca rezultat, Murray a fost de acord să joace într-un film care s-a dovedit a fi cu totul altceva decât se aştepta şi a regretat.

image

 

Jim Carrey – „Kick-Ass 2“

Jim Carrey s-a regândit  în privinţa participării la acest film după tragedia cu Sandy Hook, când un tânăr a început a deschis focurile de armă într-o şcoală primară. Actorul a spus că, deşi nu-i este ruşine de rolul colonelului Star and Stripes, el nu susţine violenţa, mai ales pe această scală.

image

Sursa: Bright Side

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite