EXCLUSIV Imagini din noul episod „Comedy Club“: Bordea, Bucălaie şi Toni vă pregătesc un spectacol de tot râsul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Toni, Cătălin Bordea şi Radu Bucălaie sunt protagoniştii episodului 3 din „Comedy Club“
Andrei Toni, Cătălin Bordea şi Radu Bucălaie sunt protagoniştii episodului 3 din „Comedy Club“

Cătălin Bordea, Radu Bucălaie şi Andrei Toni vor aduce umorul în casele dumneavoastră în cel de-al treilea episod din seria „Comedy Club“. Faceţi cunoştinţă cu cei trei comedianţi şi urmăriţi fragmente din show-ul care urmează să fie difuzat luni seară, pe Comedy Central Extra, pentru a vă hrăni pofta de râs.

Adevărul.ro vă prezintă imagini în exclusivitate cu momente din serialul „Comedy Club“, difuzat în fiecare luni, de la ora 22.00, pe Comedy Central Extra. Show-ul televizat de stand-up, produs de Frame Film, conţine 20 de episoade şi reuneşte 15 dintre cei mai buni comedianţi din România.

Cătălin Bordea, Micutzu, Nelu Cortea, Dan Badea, Teo, Costel Bojog, Cosmin Natanticu, Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Toma Alexandru, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Raul Gheba şi Sergiu Floroaia sunt cei 15 maeştri ai stand-up-ului care vă arată cum se vede lumea prin ochii unui comediant şi vă vor face serile de luni mai bune.

Cătălin Bordea, pe care l-aţi putut urmări şi în primul episod „Comedy Club“, revine în episodul cu numărul trei să vă explice cum stă treaba cu stand-up-ul.

Comedy Club: Bordea ne explică care e treaba cu stand-up-ul

Radu Bucălaie este un tânăr actor, şcolit la Târgu Jiu, care, ca mulţi alţi tineri actori, are oarecare limitări financiare, pe care le împărtăşeşte cu telespectatorii în episodul de luni seară.

Comedy Club: Radu Bucălaie vorbeşte despre limitările financiare pe care le are orice actor la vârsta lui

Andrei Toni este un novice pe scena de stand-up, însă nu lipsit de farmec şi umor. În prima sa apariţie la „Comedy Club“ se prezintă drept un botoşănean, nou venit în Bucureşti, la volanul Daciei sale.

Comedy Club: Andrei Toni povesteşte despre primul contact cu Bucureştiul  

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite