Cum ar fi cu Cheloo preşedinte, în viziunea lui Bendeac: „Dezinfectanţii diluaţi vor fi reintroduşi. Cât e Cheloo preşedinte, nimeni nu omoară Paraziţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cheloo şi Mihai Bendeac au fost colegi în juriul emisiunii „iUmor“ FOTO Antena 1
Cheloo şi Mihai Bendeac au fost colegi în juriul emisiunii „iUmor“ FOTO Antena 1

Actorul Mihai Bendeac a întocmit o listă cu lucrurile care s-ar schimba în România dacă Cheloo ar fi preşedinte, în contextul în care săptămâna trecută o filmare cu raperul, în care vorbeşte despre cum şi-ar face intrarea în politică, a fost intens comentată în mediul online. Ei bine, dacă ţinem cont de „previziunile“ lui Bendeac, nu ne aşteaptă un viitor luminos.

Aseară, Bendeac a întocmit, în stilul caracteristic, o listă cu zece lucruri care s-ar întâmpla dacă Cheloo ar deveni preşedintele României, printre care: 

1. Drapelul naţional şi-ar schimba culorile, după cum urmează: roşu ar deveni verde şi galben ar deveni verde. Cât despre albastru, acesta ar deveni verde.

 

2. Cetăţenii de etnie romă pot sta liniştiţi. Vor avea drepturi egale. Între ei.

 

3. Se vor legaliza căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Homosexualii vor putea face asta cu o simplă cerere la directorul lagărului.

 

4. Dezinfectanţii diluaţi vor fi reintroduşi în spitale. Cât e Cheloo preşedinte, nimeni nu omoară Paraziţii!

Lista completă poate fi consultată pe pagina de Facebook a lui Mihai Bendeac

Lista vine în contextul în care, într-un clip video publicat săptămâna trecută pe pagina de Facebook a show-ului „iUmor“, care şi-a desemnat  câştigătorul în seara de duminică, raperul, cunoscut pentru limbajul dur şi vederile extremiste, are un dialog cu actorul Mihai Bendeac în care precizează că mesajele pozitive sunt o problemă reală pentru umanitate, dar şi că ar prelua parlamentul într-o zi printr-o metodă neortodoxă. 

Întrebat de Mihai Bendeac ce ar face dacă ar fi preşedinte şi ce mesaje pozitive ar transmite, Cheloo i-a răspuns: „Mesajele pozitive sunt o problemă reală pentru umanitate în 2016. În sensul că ele creează oameni proşti care se cred puternici. Asta e problema în ziua de azi, toată lumea se crede puternică, violentă, capabilă de orice. (...) Am o părere foarte proastă despre umanitate în 2016. Am pierdut chestiile de bază, frate, în ţara asta! E ceva în neregulă, nu ştiu să zic... Mă deranjează foarte tare că aceşti oameni au ocazia să se expună. Îţi jur, pe mine asta mă doare. Bă, nu, proştii nu trebuie expuşi! Ăsta e pericolul real. Nu trebuie văzuţi! Ştiu că ţi se pare stalinist sau hitlerist gândul meu de a gândi... Frate, proştii trebuie ascunşi pentru că lumea s-ar putea să-i ia drept exemplu. Mă doare stomacul când spun chestia asta.“

Punctul culminant al clipului de trei minute e atins când Bendeac vrea să afle cum ar intra Cheloo în politică: „Aş prelua parlamentul într-o zi, i-aş împuşca în cap, aş prezenta, evident, la Antena 1, aş chema o televiziune de calitate... Pac, pac, pac! Aş pune mâna pe portavoce: «Rog populaţia să se alăture! Cine are curaj şi crede că nu va avea aceeaşi soartă să păşească înainte, de azi e parlamentar, dar să fie cu bune intenţii». Şi după aia m-aş duce să mă îmbăt“, a răspuns Cheloo zâmbind.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite