Armata României va participa, în premieră, la East European Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Armata României va participa, în premieră, la o convenţie de gaming - East European Comic Con 2016 -, care se va desfăşura în perioada 27 - 29 mai la Complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti, arată News.ro.

Operaţiunile Speciale vor fi prezentate de militari ai Brigăzii 6, cu echipamente şi tehnică, printre care se va număra un vehicul Humvee, ce va putea fi admirat în afara zonei standurilor, şi de militari din Statul Major al Forţelor Navale, cu armament specific. 

De asemenea, în cadrul standurilor Ministerului Apărării Naţionale, vizitatorii vor putea admira o expoziţie de machete navale şi una de echipament, tehnică militară şi uniforme, iar Centrul militar zonal Bucureşti va prezenta oferta educaţională a Armatei României.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate şi jocuri video.

Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor mai fi organizate o competiţie regională de gaming şi o zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, concursuri cu întrebări, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Pentru prima dată la East European Comic Con va fi organizată o zonă dedicată jocurilor video din anii `90, ce se va numi Zona Retro.

Console funcţionale, periferice şi calculatoare HC vor putea fi admirate, dar şi testate, pe toată durata evenimentului.

La eveniment vor fi prezenţi şi câţiva actori celebri, precum Gemma Whelan, actriţa care o interpretează pe Yara Greyjoy din serialul „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones“, scoţianul Daniel Portman, interpretul scutierului Podrick Payne din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones“, Mark Pellegrino („Supernatural“, „LOST“), Sylvester McCoy („Dr.Who“, „The Hobbit“), David Anders („Vampire Diaries“, „Once Upon A Time“) şi Charles Dance („Game of Thrones“, „The Imitation Game“, „Dracula Untold“).

Abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la preţul de 89 de lei.

East European Comic Con este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events şi va avea loc în perioada 27 - 29 mai. 

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite