Louie, Aura şi Andi Anderson, din „Viaţa cu Louie“, fac reuniune de familie la East European Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii români care au însufleţit vocile lui Louie, Aura şi Andi Anderson vor participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în cadrul unui panel dedicat serialului de animaţie „Viaţa cu Louie“ la East European Comic Con.

Cu toţii am râs şi ne-am şi emoţionat urmărind aventurile unui băieţel de opt ani şi ale familiei sale, în ceea ce a însemnat o serie de lecţii de viaţă transpuse în cel mai amuzant şi candid mod pentru TV. „Viata cu Louie“ este inspirat din copilaria comediantului American Louie Anderson, cel care a şi scris scenariile şi a regizat fiecare episod. Serialul a fost difuzat la noi de către Fox Kids, primul post de televiziune pentru copii în limba română, cel care a făcut posibil ca înţelesurile desenelor animate să fie accesibile copiilor din toata ţară.

Sâmbătă, 28 mai, la East European Comic Con, vom putea retrăi cele mai memorabile scene din „Viaţa cu Louie“ şi vom putea afla mai multe chiar de la Alin Panc (Louie), Rodica Negrea (Aura) şi George Lungoci (Andy Anderson), actorii care ne-au făcut să ne ataşăm de personaje. Celebrele replici, „E strigător la cer!“ sau „În timpul războiului nu aveam ceară pentru pantofi aşa că foloseam ceara din urechi“ se vor auzi din nou, de data asta live.

image

East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri video şi benzi desenate din estul Europei, se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai. Anul acesta, East European Comic Con îi va reuni pe actorii Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold), Gemma Whelan (Game of Thrones) şi Daniel Portman (Game of Thrones).

Totodată, sâmbătă, 28 mai, la Promenada va avea loc petrecerea oficială East European Comic Con, accesul făcându-se pe baza brăţării pe care fiecare vizitator o va dobândi la intrare, începând cu prima zi a evenimentului, 27 mai. 

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 vor avea parte de o experienţă de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zona destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii, dar şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online. Printre aceştia din urmă se numără Sector 7, Romercial, Dani pe Net şi Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunţate şi alte nume sonore.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, iar pentru mai multe detalii privind preţurile puteţi consulta site-ul eventim.ro.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite