Vinul roşu, benefic pentru organism - Combate obezitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcool - femeie care bean un pahar cu vin FOTO Shutterstock

În urma unui studiu, ce a fost publicat în Journal of Nutritional Biochemistry, s-a demonstrat că vinul roşu conţine un compus care arde grăsimile depozitate în ficat. De aceea, este recomandat să beţi câte un pahar de vin (150 de ml) de două-trei ori pe săptămână.

Cercetătorii au analizat efectele pe care le au asupra ficatului şi a celulelor de grăsime anumite substanţe chimice provenite din struguri Muscadine, un soi din în sud-estul Statelor Unite ale Americii.

Se pare că unul dintre compuşi, mai exact acidul elagic, a dus la încetinirea semnificativă a creşterii numărului de celule de grăsime existente, ca şi a formării unora noi.

Poate combate tulburările metabolice. Mai multe detalii pe clicksanatate.ro.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite