Mituri despre cancer: Adevărat şi fals despre cele mai răspândite

Mituri despre cancer: Adevărat şi fals despre cele mai răspândite

Cancerul, una dintre cele mai de temut afecţiuni, poate fi învins daca este depistat timpuriu. Pentru că de-a lungul timpului au apărut o mulţime de mituri despre cancer, este bine să ştim ce este adevărat şi ce nu.

Am făcut o lista cu cele mai cunoscute mituri despre cancer şi am detaliat ce trebuie să ştii, în condiţiile în care progresele din cercetare au adus noi concluzii legate de cancer. Afinele, sfecla roşie, broccoli, usturoiul, ceaiul verde şi lista poate continua. În ciuda numeroaselor publicaţii care pretind asta, oamenii de ştiinţă spun că nu exista niciun superaliment care previne cancerul.

Unele alimente, însă, sunt în mod clar mai sănătoase decât altele. Afinele sau o cana de ceai verde, cu siguranţă, poate face parte dintr-o dieta sănătoasă, echilibrata. Cancerul ataca omul modern Nu putini sunt cei care cred că aceasta maladie este o boala a omului modern. Oamenii de ştiinţă spun că, de fapt, ea exista de când lumea.

Miturile pe clicksanatate.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: