Voiculescu, atacat de fostul manager de la Spitalul Colentina, după ce a declarat că nu a fost construit niciun spital: „Ce înţelegeţi dvs, domnule ministru, prin «spital mare»?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Remus Mihalcea, fostul manager al Spitalului Colentina şi actual deputat PSD de Argeş, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi răspunde ministrului Sănătăţii, care afirmă că „în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare”.

Deranjat de declaraţiile făcute de Vlad Voiculescu, Remus Mihalcea, fost manager la Spitalul Colentina, scrie pe pagina sa de Facebook că: „Domnul ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă pe pagina lui de Facebook că "în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare". Ce înţelegeţi dumneavoastră, domnule ministru, prin "spital mare"? Definiţi cu exactitate prin numărul de secţii, complexitatea manevrelor, număr de paturi sau suprafaţă efectivă.

Exista cel puţin un spital construit dupa 1990 de la zero, unul dintre acestea fiind spitalul Municipal Mioveni, care are 250 de paturi şi este construit după standarde europene. Este un spital perfect dimensionat, fiind bine-cunoscut faptul că în România spitalele sunt supradimensionate.

Din postura dumnealui de ministru, în calitate de coordonator al domeniului sănătăţii, este foarte grav dacă dl Voiculescu nu ştia de existenţa acestui spital. Iar dacă ştia şi nu a dorit să îl menţioneze deoarece nu a fost construit de USR-PLUS, este dovada faptului că interesul dumnealui este de a instiga la ură, nu de a aduce în prim plan idei constructive.

Se poate construi, aşadar, ne trebuie doar înţelepciune şi dorinţa de a acţiona pentru binele cetăţenilor, iar acest lucru este posibil doar dacă încetăm să mai minţim şi să ascundem lucrurile bune doar pentru interesul nostru personal.”

Remus Mihalcea a demisionat anul trecut din postura de manager al Spitalului Colentina, înainte de a depune jurământul pentru funcţia de deputat al PSD Argeş, în care a fost ales în urma alegerilor parlamentare din 6decembrie 2020.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite