Vlad Moisescu: „Am fost excluşi tâlhăreşte din PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Moisescu a ieşit la atac după exclduerea din PNL FOTO Adevărul
Vlad Moisescu a ieşit la atac după exclduerea din PNL FOTO Adevărul

Fostul vicepreşedintele PNL, Vlad Moisescu, a fost exclus ieri seară din partid şi îl atacă dur pe preşedintele partidului Crin Antonescu.

Vlad Moisescu apreciază că hotărârea Biroului Politic Teritorial al sectorului 1 privind excluderea sa şi a 11 colegi „reprezintă încă o dovadă a transformării partidului brătienilor într-o structură de tip stalinist“.

„Astăzi, în PNL, obsesia pentru putere a preşedintelui George Crin Laurenţiu Antonescu înlocuieşte statutul şi legile bunului-simţ, iar dezbaterea de idei este sufocată de politica pumnului în gură. “, susţine Vlad Moisescu.

El îşi justifică acuzaţiile prin faptul că nici lui, nici colegilor acuzaţi nu li s-a dat şansa de a se apăra şi de a-şi susţine punctul de vedere. „Am fost excluşi tâlhăreşte, fără să fim anunţaţi“, afirmă Moisescu.

„Apreciez că, pentru viitorul democratic al societăţii româneşti, Crin Antonescu trebuie să renunţe la calitatea de prim-revizuitor al Constituţiei şi să se rezume la joaca de-a micul tiran în PNL“, a atacat Moisescu.

Preşedintele interimar al PNL sector 1, Daniel Chiţoiu, a anunţat, miercuri seară, că au fost excluse 12 persoane din partid, printre care şi Vlad Moisescu, pentru faptul că au „aderat la alte partide politice sau doctrine politice“.

Potrivit unor surse liberale, printre cei excluşi în şedinţa de miercuri seară se află apropiaţi ai lui Andrei Chiliman, din Primăria Sector 1, printre care Ioana Costescu şi Bogdan Piţigoi.

Vlad Moisescu este cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman şi unul dintre fondatorii Iniţiativei România Liberală.

Vlad Moisescu a fost exclus din PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite