Vlad Moisescu a demisionat din conducerea PNL. Crin Antonescu: „demisie nesemnificativă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copresedintele USL, penelistul Crin Antonescu, a descris plecarea lui Moisescu din PNL drept „nesemnificativă” FOTO Adevărul
Copresedintele USL, penelistul Crin Antonescu, a descris plecarea lui Moisescu din PNL drept „nesemnificativă” FOTO Adevărul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că demisia lui Vlad Moisescu din funcţia de vicepreşedinte al partidului este una „nesemnificativă”.

„Această demisie este cu totul nesemnificativă, o demisie la două săptămâni înainte de congres când toată conducerea depune mandatul nu are pentru mine nicio semnificaţie. Este doar un gest pentru un mic scandal acolo unde se poate”, a comentat Antonescu.

„Nu avem ce să discutăm în legătură cu demisie, o demisie este un act unilateral de voinţă, pe o demisie nu au loc negocieri. E foarte limpede cred că pentru oricine că un grup de vreo trei oameni care au ajuns să-şi trimită până şi directorul de la primărie în calitate de reprezentant al PNL pe la dezbateri  încearcă să facă un tapaj, un scandal până la congres. Sunt oameni care atacă în permanenţă, oameni cărora nici măcar nu li se răspunde pe măsură, dar care fac pe victimele", a afirmat Crin Antonescu.

Liberalul Vlad Moisescu (foto dreapta) a anunţat, astăzi, că a înaintat BPC demisia sa din funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Vlad Moisescu FOTO Jurnalul

"Actul demisiei reprezintă manifestarea dezacordului meu faţă de modul în care dl. Crin Antonescu înţelege să utlizeze prerogativele de preşedinte al PNL în scopul reglării de conturi personale în interiorul partidului. Ultimele exemple în acest sens sunt decapitarea conducerii organizaţiilor de tineret şi studenţi ale filialei PNL Sector 1 şi, mult mai grav, suspendarea activităţii Curţii de Onoare şi Arbitraj a partidului, curte care reprezintă «justiţia» internă a formaţiunii liberale. Constatând incompatibilitatea de viziune şi metodă dintre mine şi dl. Crin Antonescu, aleg să renunţ la funcţia de vicepreşedinte şi să revin la statutul de simplu membru al Partidului Naţional Liberal, calitate pe care o deţin din luna februarie 1990", scrie Moisescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite